Jump to content

Yapılamayan Tivibu Tarife Değişikliği Konusunda..


temmuz

Recommended Posts

Şu andaki üyeliklerimiz standart plus ve 30 Nisana kadar 1 lira ile ücretlendiriliyor. Daha önce yapılan duyurulara göre kampanya ücreti olarak açıkladıkları bu 1 liralık ücretin 31 Aralık 2010 tarihine kadar devam edebilmesi için iradi olarak seçmediğimiz bu standart plus üyleliği 30 Nisan tarihinden önce standart üyeliğe dönüştürmeliyiz. Yada hiçbir müdahalede(başvuruda) bulunmayarak 30 Nisandan itibaren 31 Aralık 2010 tarihine kadar 4 liradan ücretlendirileceğiz.

31 Aralık 2010 tarihinden sonrası için ise gerek standart plus gerekse standard üyelikler için yeni ücretlerin belirlenmesi bekleniyor.

Buraya kadar herşey tamam ve anlaşılmayan birşey yok. Ama 30 Nisana birkaç gün kalmışken ttnet online işlemlerden bu tarih sonrası standart üyeliğimizin düzenlenmesi işemi gerçekleştirilemiyor; online işlemlerde tarife değişiklikleri sekmesinde böyle bir seçenek bulunmuyor. Tarife değişikliği için diğer yol ise 444 0 375 nolu telefon isede bildiğiniz gibi bu telefon ile yapılan görüşmelerde canımızdan bezdiriyorlar ve ben bu nedenle tarifemi değiştirmek için telefon etme yolunada -en azından şimdilik- gitmedim.

Bu durumda tarifesini standard üyelik yapmak isteyen arkadaşlar ne yapıyorlar ve ne yapmayı düşünüyorlar? Bu konuda ttnetten başka bir açıklama yapıldımı?

Edit: 'Şuram-buram ağrıyor' deseydim birçok mesaj atardınız. Bu soruma kimse cevap yazmayacakmı? Güncel..

Bu arada kulağı ağrıyan genç kardeşimize geçmiş olsun(Korkmasın, hiçbir şeycikler olmaz).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...