Jump to content

Seagate, Küçük Balıkları Yutuyor


emily

Recommended Posts

Seagate 180 milyon dolar ödeyerek EVault isimli veri kurtarma şirketini satın aldı. Hedef, sabit disk satın alan herkese en kolay şekilde hizmet sunabilmek.

Geçtiğimiz üç yılda Seagate, müşteri tabanlı atılımlarıyla, sunduğu hizmeti arttırmak ve onlara sabit disklerin ötesinde bir dünya sunmak için stratejisini geliştirmeye devam etti. Bu adımlardan en sonuncusu ise EVauult'u satın almak oldu. 1997'de kurulan EVault'da 250 kişi çalışıyor ve yaklaşık 8500 müşterisi mevcut. Seagate, satılan sabit disklerle sorumlu olmanın yanı sıra, bu disklere yüklenecek verilerin de güvenliği için çözüm üreten bir firma olmak istiyor.

seagate-jumper.jpg

Seagate den 3. dev alım

EVault'un alımı, Seagate'in üçüncü hizmet kategorisinde yer alıyor. Koruma donanımı satan Mirra ve kurtarma şirketi Action'un geçtiğimiz yıl alınmasından sonra Seagate, servis ağına dahil olan ve online-offline kurtarma - yedekleme çözümleriyle müşterilerine hizmet ediyor.

Analistlere gore data kurtarma çözümlerinin sunulduğu pazar oldukça büyük ve daha da artacak gibi. Seagate, bu milyarlarca dolarlık pazarda doğru yerde durmak istiyor.

shiftdelete

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...