Jump to content

Pardus Bozok Üniversitesi'nde!


KemalALKIN

Recommended Posts

pardus-ooo-yozgat.jpgİç Anadolu'nun şirin illerinden Yozgat'ta bulunan Bozok Üniversitesi'nin, yedincisini düzenlediği Yozgat Bilişim Etkinlikleri'nde her geçen yıl katılım ve içeriğini geliştiriyor. Bu sene yapılan etkinliklere gerek sunumcu gerekse dinleyici sayıları olarak beklenenin çok üzerinde bir katılım gerçekleşti.

Ülkemizde benzer içeriğe sahip etkinlikler genelde 2-3 gün aralığında sürmekteyken Bozok Üniversitesi uzun soluklu bir etkinlik planlamasını 7 yıldır başarıyla sürdürüyor. Bozok Üniversitesi'ni yaptığı bu etkinliklerden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Bu seneki etkinlikte, Özgürlükİçin topluluğu olarak Pardus ve OpenOffice.org sunumları ile yer aldık. Aynı zamanda OpenOffice.org Türkiye ekibinde de görev alan topluluk yöneticilerimizden Hakan HAMURCU, bizleri temsilen seminerin son günü Yozgat'taydı.
Yozgat'ta Pardus Sesleripardus-ooo-yozgat2.jpg
Sunumunda Pardus'u ve OpenOffice.org'un son sürümü olan 3.2'nin yeni özelliklerini anlatan Hakan HAMURCU, Pardus 2009.1 ile ilgili soruları da cevaplandırdı. Seminere katılan tüm dinleyicilere Pardus 2009.1 Kurulan CD, kitapçık, Yozgat Bilişim Etkinlikleri rozeti, katılım belgesi, etkinlik programı ve çeşitli materyaller dağıtıldı.

Sunumun hafta sonunda düzenlenmesi sebebiyle öğrencilerin ilgileri beklenenden az olmakla birlikte, katılımcıların Pardus ve OpenOffice.org'a gösterdikleri büyük ilgi bizleri sevindirdi. Bundan sonra Yozgat'tan çok daha fazla Pardus ve OpenOffice.org seslerinin çıkacağına eminiz.

Yozgat'ta bizlere muhteşem bir ev sahipliği yapan başta Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Talat ÖZPOZAN ve Doç. Dr. Mustafa BÖYÜKATA olmak üzere, bizleri evimizde hissettiren tüm akademik personele teşekkür ederiz.

Seneye sekizinci etkinlikte de Yozgat'ta olmayı arzuladığımızı bir kez de buradan ilan edelim :).

KAYNAK:www.ozgurlukicin.com
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...