Jump to content

Portable Beepa Fraps V3.2.2 Build 11496


serseri35

Recommended Posts

f0wv85.jpg

Portable Beepa Fraps v3.2.2 Build 11496 | 2.85 MB

Çok kullanışlı bir video ve resim yakalama programı. Küçük ve bilgisayarı yormayan bu program ile ekran görüntüsünü kalitesi bozulmadan yakalayabilirsiniz. Kullanımı hakkında detaylı bilgiye, resimde sağ altta görünen "Help!" butonuna basarak ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar...

Fraps gerçek zamanlı video yakalama ve sistem kıyaslama amacıyla yazılmış kolay kullanımlı bir yazılımdır. DirectX veya OpenGL teknolojisi kullanan tüm oyunlar için kullanılabilecek olan evrensel bir Windows uygulaması olan Fraps ile şu üç işlevi gerçekleşirebilirsiniz:

Sistem Kıyaslama

Kısaltması fps olan ve saniye başına düşen kare sayısının oranını bildirmekte olan bir özellik ile, oynanan oyunlarda fps ölçümü yapılarak sisteminizin durumunu görebilir ve diğer sistemlerle karşılaştırabilirsiniz. Sistem performansı arttıkça fps oranı da artacağından özellikle hız aşırtma(overclock) işlemleri ile uğraşan kullanıcıların oldukça işine yarayacak bir yazılımdır. Oyun içerisinde F12 ve F11 (kendiniz de kısayol atayabilirsiniz) kısayollarını kullanarak ölçüm yapabilirsiniz.

Anlık Ekran Yakalama

Oynadığınız oyunda anlık ekran görünütüsünü Fraps yazılımında bir klavye kısayolu atayarak alabilirsiniz. Varsayılan olarak F10 ile görüntü alabilmenizi sağlayan yazılımla isterseniz belirlemiş olduğunuz aralıklarla otomatik olarak da ekran görüntüsünü yakalama imkanınız bulunmaktadır. Deneme sürümünde yalnızca bmp biçiminde kayıt yapabilme şansınız bulunmaktadır. Yazılımı satın aldığınız taktirde jpg ve png biçimlerinde de kayıt yapabilirsiniz. Klavye kısayolunu kullanarak yakalamış olduğunuz ekran görüntüsünü bir resim işleme yazılımına(örneğin; paint) yapıştırıp kaydetmeniz gerekmektedir.

Gerçek Zamanlı Video Yakalama

En sevdiğiniz oyunlarınızı oynarken bunların bir bölümünü kaydetme gereksinimi duyduğunuzda Fraps yazılımını kullanabilirsiniz. 1152x864 çözünürlükte ve saniye başına 100 kare oranı kalitesinde mükemmel kayıtlar yapma imkanı sunan araç ile isterseniz sesleri de kaydedebilirsiniz. Ayrıca fare imlecinin görünmesini istemiyorsanız No cursor seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Varsayılan olarak F9 klavye kısayolu ile oyun içerisinde istediğiniz zamanda kayıt yapmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz kendiniz de bir klavye kısayolu atayabilirsiniz.

ОС / OS: Windows® 2000/XP/Vista/Se7en

Homepage:

www.fraps.com[/CODE]

Download Portable Beepa Fraps v3.2.2 Build 11496

[CODE]http://letitbit.net/download/79203.79140e623caf49f95bd5ee521/Portable_Beepa_Fraps_v3.2.2_Build_11496.rar.html

http://uploading.com/files/ad624f6m/Portable%2BBeepa%2BFraps%2Bv3.2.2%2BBuild%2B11496.rar/[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

344qiif.jpg

Beepa Fraps 3.2.2 Build 11496 Portable | 2.86 Mb

Fraps - a program designed to count the number of FPS (frames per second) in the applications running in OpenGL and Direct3D. The utility is able to take screenshots and record video with the image on the screen. This is a universal Windows application that can work with all games using DirectX technology or OpenGL. Manage the program can not exit the game, with the help of hot keys. Above all, in advance, make sure that the keyboard shortcuts Fraps does not coincide with the keys used in the game. With Fraps can capture the best moments not only in the form of single frames, but in motion with sound. Users can see the statistics of the parameter frames per second, recorded it in a file, or display the counter in one corner of the screen. Your screen captures are automatically named and timestamped.

Basic Fraps:
• Testirovanie performance - displays the number of frames per second (FPS), can measure the performance between the two points during the game;
• A tool for capturing images - allows you to capture a single frame in 3D applications (by pressing a hot key), which are automatically stored in the selected folder;
• Capture video in real time - enables you to record video at resolutions up to 1152x864 and 100 frames per second.

Changes in Beepa Fraps v3.2.2 Build 11496 Retail:
* Fixed trouble opening movies with VLC, Avidemux, AVI synth, Virtualdub and some other applications
* Fixed problem capturing stereoscopic movies at 1920x1080 and 1920x1200
* Fixed loop recordings sometimes becoming corrupted

http://rapidshare.com/files/377740124/Portable_Beepa_Fraps_v3.2.2_Build_11496.rar[/CODE]


Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...