Jump to content

Pardus'u Tanıtın


KemalALKIN

Recommended Posts

pardus2009.png
Pardus'u tanıtmanın birçok yolu var. Bunlardan biri, web afişleri ya da bir başka deyişle bannerlar. Pardus 2009 sürümü için hazırlanan bu bannerlar, özgür olmayan kapalı işletim sistemlerini kullananlara ulaşmamızda küçük boyutlarından beklenmeyecek kadar büyük bir rol oynuyor.

Bu güzel bannerları blogunuza ya da websitenize ekleyerek, Pardus kullanıcısı ve destekçisi olduğunuzu sizi takip edenlerle paylaşabilirsiniz. "Lâl" renk temasına sahip, logolu ya da logosuz cici bannerlardan herhangi birini seçerek, Pardus tanıtımını destekleyebilirsiniz.

Pardus'un tanıtımına katkıda bulunmak istiyorsanız, bu görsellerden dilediğinizi blogunuzda ya da websitenizde kullanabilirsiniz. Kişisel web alanınıza bu düğmeleri yerleştirmek istiyorsanız, buradaki hazır kodları sitenize eklemeniz yeterli olacak.

bannerlar için:
http://www.pardus.org.tr/tanitin[/CODE]


KAYNAK:www.ozgurlukicin.com
Link to comment
Share on other sites

kimsenin emeğini baltalamak istemem ama pardus kullandım, daha doğrusu kullanmaya çalıştım.1 gün zor dayandım.berbat ötesi bir işletim sistemi
Link to comment
Share on other sites

Ben dün Kurdum Ubuntu 9.10 u kim ne kadar kötü derse desin umrumda değil öğrenecem biraz sıkıntılı olsa da bunu zamanla yeneceğime inanıyorum. Lütfen önyargılı olmayalım siz Windows u dünyaya gelir gelmez mi öğrendiniz ? Ubuntu da zamanla öğrenirsiniz. Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...