Jump to content

Formata En İyi Xp Nedir?


setra74

Recommended Posts

vala burdakiler dahil bi sürü var ama..esedle taratıpta temiz çıkan görmedim daha...hepsi bi şekilde hata veriyo.....ama kurulmada sorun yok..kurup kullanıyorsun ama....sonucta hepsi bi şekilde değiştirildiği için tarama yapınca hata veriyo....en iyisi sanırım en orjinal olanı...

Link to comment
Share on other sites

Akşamüzeri @barisseven'in Perfect XP'sini kurdum, gayet hoş, hiç de hata almadım. Görselliği de çok hoş. Tavsiye ederim.

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=122718[/CODE]

evet kurulumda hata cıkmaz...bende barıs seven kardesin bu xp sini kullandım...hatta bi sürü kullandım....ama genelde...xplerde sızıntı var falan gibi hatalar cok cıkıyor mutlaka taramadan geçirin xp nizi....umarım bizde hızlı görsel olmayan....nette takılmayan....içinde sızıntı olabilir hatalarıalmadıgımız xpler bulabilirz...

Link to comment
Share on other sites

şu anda da kullanıyorum mxp v3 bence en kral modifiye. niye dersen kusursuz düşünülmüş bir sistem morning kardeşimi burdan sevgi ve minnetle yadetmek istiyorum keşke gelsede forumumuzu renklendirse yine. bir gün arayacam onu telefonla ve bunu rica edicem :) bana mxp v3 ile birlikte satışa sunduğu aio vista sp2 ve windows 7 dvd lerini göndermişti. 20 tl verdim ama sonuna kadar helal olsun.

mxp v3 driver seçme, kullanışlı extralar, ayarlar ve wpı sı ile mükkemmel bir xp modofiyesi ona yaklaşan diğer değerli arkadaşların modifiyleride var ama onun üstüne daha görmedim. hala tüm ihtiyaçlarıma cevap veriyor.

ha şöyle bir şey var ben orjinal tercih ederim kendime görede modifikasyonunu ayarlarını yaparım dersen ondan iyisi şamda kayısı ama ben şahsen daha o bilgide değilim:) zaten fazlada abartmaya gerek yok işini görüyorsa o sistem iyidir. çoğu şeyi kullanmıyoruz bile zaten. ama işte insan doymak bilmiyor her zaman gözü ileride ve daha fazlasında ve bazan hiç ummadığın anda işime yaramaz dediğin özelliklerde lazım olabiliyor.

ama bunula birlikte bence windows 7 hepsine fark atar xp ve vistaya göre daha ilerde ama o da işte iyi donanım istiyor.

Link to comment
Share on other sites

Kaç ay oldu hala mxp v3 kullanmakdayım ve serviste falanda bu sistemi kurmakdayım

abdülhey arkadaşım cok haklı konuşmuş "

şu anda da kullanıyorum mxp v3 bence en kral modifiye. niye dersen kusursuz düşünülmüş bir sistem morning kardeşimi burdan sevgi ve minnetle yadetmek istiyorum keşke gelsede forumumuzu renklendirse yine. "

Bende hepsine katılıyorum cok ama cok güzel keşke bende nosu olsa ben hiç durmam hemen tlfç ederdim 1 tşk. etmek için mail bile ceksem okudugumu bilse yeterli

o benim herşeyim morning unutma kocaelide seni seven cok seven bir dostun var ;) (umarım okur )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...