Jump to content

Lenovo Kazanmak Ister Misiniz?


By_EKReM

Recommended Posts

Anladığım kadarıyla puan topluyorsunuz ve lenovo kazanma şansı yakalıyorsunuz.Açıklama Aşağıda Mevxcut Benim Referans linkim bu :

http://apps.facebook.com/benimlenovom/index.php?page=vote&facebook_to=585678403

bi tıklarsanız sevinirim. Yok tıklamam derseniz canınız sağolsun...

Benim Lenovom Facebook Kampanyası

LENOVO'nun size sağlamış olduğu bu benzersiz fırsatı kaçırmayın. Unutmayın! Aşağıda kısaca anlatılan adımları takip ederek yarışma boyunca hediye edilecek olan Intel işlemcileriyle güçlendirilmiş 5 adet LENOVO'lardan birini kazanacak şanslı kişi siz de olabilirsiniz.

Oyun Kuralları

İlk yapmanız gereken, kişisel zevklerinizi yansıtan soruları cevaplandırarak size en uygun LENOVO'yu belirlemek. Bu belirleme yapıldıktan hemen sonra, her biri 10 puan değerinde olan 5 bilgi sorusunu cevaplayarak yarışmaya katılma hakkı elde edersiniz. Bunun yanısıra aldığınız puanı yükseltmek için arkadaşlarınızın da desteğine ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızı davet edip Facebook ve FriendFeed'de destek linkini paylaşabilir, bu davetinizi kabul ederek size destek olan her arkadaşınız için ise +1 puan kazanırsınız. 10 hafta süresince her 2 haftanın sonunda en çok puanı toplamış olan katılımcı, anket sonunda belirlenen LENOVO'nun sahibi oluyor. İlk LENOVO'yu kazanan katılımcı 04 Nisan 2010 saat 23.59'da belirlenecek. Durmayın bu şansı siz de yakalayın!

Kullanım Koşulları

Kampanyaya katılmadan önce bu metni lütfen dikkatlice okuyunuz.

● "Benim LENOVO'm" isimli ödüllü kampanya, LENOVO Türkiye tarafından düzenlenmektedir.

● Kampanya, aşağıdaki şartları kapsar ve tüm katılımcılar bu şartları kabul etmiş sayılır.

● Kampanya, 22.03.2010 tarihinde başlayıp, 30.05.2010 tarihinde, saat 23.59’da sona erecektir.

● Kampanya, yapıldığı gün itibari ile 18 yaşından küçük olanlar katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül verilmez.

● Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışındadır.

● Kampanyaya katılım ücretsizdir.

● Yarışmacılar “Oyun Kuralları” bölümünde belirtilen şartlara göre puan kazanacaktır.

● 10 hafta sürecek yarışma boyunca her 2 haftanın sonunda; en yüksek puanı yapan üye kendisi için belirlenen LENOVO ürününü kazanacaktır.

● En yüksek puanı alan birden çok üye olması durumunda; sisteme kayıt zamanına bakılacaktır ve ilk kayıt yapan kişi ödül kazanacaktır.

● Uygulama içinde yer alan destek ol fonksiyonu ile üyeler arkadaşlarına ait sonuca destek verebileceklerdir. Bir üye başka bir üyeye sadece bir kez destek verebilecektir.

● Kampanya bittikten sonra 2 hafta içinde kazanan talihliler kampanya sayfasından duyurulacak ve aynı zamanda da e-posta vasıtasıyla bilgilendirilecektir.

● Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

● LENOVO, stok durumuna göre modellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

● Bu kampanyaya LENOVO Türkiye, INTEL ve Nexum çalışanları ile eşleri ve birinci dereceden kan ve sıhrî hısımları katılamazlar. Katılıp ödül kazansalar dahi bu haklarını kullanamazlar.

● Hediyeleri teslim alabilmek için, yarışma kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla geçerli bir nüfus cüzdanının ibrazı gereklidir.

● Yarışma kaydı esnasında kişisel bilgiler ile ilgili yanlış beyanlarda bulunanlar, teknolojiyi kullanarak hile yaptığı tespit edilenler, 3.şahısların haklarını ihlal edenler, iltibas yaratanlar hediye alma hakkı kazanamazlar. Bu gibi durumlarda LENOVO Türkiye’ nin hiçbir sorumluluğu yoktur.

● LENOVO Türkiye, kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanılan girişlerin tespit edilmesi durumunda, katılımcının o güne kadarki bütün katılım verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

● Kazanan talihlinin elektronik posta adresine, kazandığı ödül bilgisi ile birlikte kullanım şartları da gönderilecektir. Katılımcıların tebliğ ettikleri e-posta adreslerinin eksik veya hatalı olması nedeniyle gönderinin ulaşmaması durumunda, kazananın internet sitesinde yapılacak ilan ile belirtilmesi, kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez.

● Gizlilik ilkesi çerçevesinde, katılımcıların kişisel bilgileri, sahiplerinin izni olmaksızın yarışmayla ilgili kurumların dışında hiçbir kurum veya kişi ile paylaşılmayacaktır.

● İhtilaf vukuunda İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

● Yarışmaya katılmak için T.C vatandaşı olmak zaruridir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...