Jump to content

Win7 İçine Crack Gömme


Recommended Posts

sa arkadaşalr sizden bir konda yardım isteyeceğim...

Xculisve Arkadaşımızın yaptıgı win7 herkez biliyor...

bu sistemde $oem$ klasörü yok..

farklı sadece WPI war....

Ayrıca kurulurken crack otomatik olarak uygulanıyor... aradım fakat bulamadım bu yöntem nasıl yapılmış acaba yani crack gömme gibi bir olya falan mı uygulanmış acaba...

Yardımlarınızı Bekliyorum... Arkadaşlar.....

Link to comment
Share on other sites

@echo off
start /WAIT %~dp0crack.exe
cd %~dp0
DEL crack.exe
shutdown /r /t 05
del %0
exit[/CODE]

yukardaki kodları kopyala ve setupcomplete.cmd dosyasına yapıştır, kaydet ve kapat. oluşturduğun dosyayı gimagex ile mount ettiğin yerdeki windows\setup\script klasörüne at, script klasörü yoktür onu sen yapacaksın. dosyayı kaydet ve kullan. crack dosyası yada kullanacağın herhangi bir katılımsız dosyayı da script klasörüne atacaksın. böylece masaüstü hazırlanıyor ekranı gelmeden önce katılımsız programların ya da crackın kurulmuş olacak. yani oem klasörünü direk win7 içine entegre ettik, yaptığımız sadece bu.

start /WAIT %~dp0crack.exe buradaki crack.exe yerine istediğin katılımsızı yazarak çoğaltma yapabilirsin.

bunlar daha önce kaç defa anlatıldı, konular şuan 3. sayfada. modlar maalesef konu anlatımları olmadığı için sabitlemiyorlar.

bunuda sadece exclusive yapmadı ilk olarak mephistooo2 yaptı ama nedense fazla ilgi olmadı, TÜRKLER neden herşeyi geriden takip eder bunu şimdi anlıyorum sizi ve sorularınızı gördükçe. bende yaptım ama benimkinede ilgi olmayınca bıraktık artık anlatmayı. sizde ilgilenmiyonuz, sonrada diyolarki niye türklerden çıkmıyo işte bu yüzden, birşeye saplanıp kalıyonuz. varsa yoksa mesajı çok olanlar. DURUM BU, İTİRAZ EDEN VAR MI?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...