Jump to content

Clear History Easy 4.2.0.6


TornadoEffect

Recommended Posts

  • Moderator
24dkig1.jpg


Clear History Easy 4.2.0.6 | 1.03 Mb

Birçok program ve web tarayıcı çalışırken arkada iz bırakırlar. Özellikle internet siteleri tekrar siteye girmek istediğinizde ve yaptığınız gezintiler hakkında bilgi edinip sizi tanımak için bilgisayarınıza küçük dosyalar (cookies) yüklerler. Bu dosyalar sayesinde sizin kaç sefer o siteye ve hangi zamanlarda geldiğinizi öğrenebilirler. Bu kaydedilmiş dosyaları bilgisayardan silerek bilgisayarda yer kaplamasını önlemiş olursunuz. Fakat bunları tek tek elle silmek ve bilgisayardaki konumunu bulmakla uğraşmak yerine vereceğiniz bir iki komut doğrultusunda bu işi Clear History kolayca yapabilir.

Program FireFox, Internet Explorer, Windows Media Player, Yahoo, MSN ve Google gibi program ve sitelerin bıraktığı izleri temizler. Bu sayede bilgisayarı kullanan birisi daha önce hangi sitelerin dolaşıldığını bilemez.

Programın kullanımı da oldukça basit. Tek pencere üzerinde ayrıntı ve ayar işine girmeden sade arayüz ile bırakılan izleri temizleyebilirsiniz. Yapmanız gereken silmek istediğiniz kısma işaret koymak. Web tarayıcı geçmişi, geçici internet dosyaları, tanımlama bilgileri (cookies), kayıtlı parolalar, son kullanılan belgeler listesi, Windows çalıştır geçmişi, panoya alınanlar gibi çeşitli yerler temizlenebilir.

1z178sl.png

http://uploading.com/files/22ef8m92/Clear%2BHistory%2BEasy%2B4.2.0.6.rar/
or
http://rapidshare.com/files/372663236/Clear_History_Easy_4.2.0.6.rar.html[/CODE]


Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...