Jump to content

Ev Sinema Sistemini Pc Ye Baglamak?(Çözüldü)


alixboy33

Recommended Posts

arkdaslar dun goldmaster DVP-7000 Ev Sinema sistemi aldım. Bu sitemn ıcınde 5+1 ses sistmi ve dvd dvx oynatıcı var. Dvd Ses sistemnn Anfi görevini goruyor. Ben smdi bunu pc ye baglamak ıstıorum ama tum baglantılar dogru emnım ama bır turlu ses cıkmıor. hersey saglam denedm ama gel gelelım ınput gırısne pc yi veya herhangi bir mp3 pleayerı da baglasam ses gelmıor neden ? Bilgisi olan yardm ederse cok sevnrm.

Ürün Bu:

Link to comment
Share on other sites

out puta bagladgn zmn sdece 2 haprlor calsıo dıerlerını kesıo olmuor oyle Pro Logic 2 ile alakalı bir sorun diye tahmn edıyorum

sistemini pc'ne bagladıysan dvix player olarak km player'ı kur ve km codec pack i yükle ki sesi decode edebilsin.

Link to comment
Share on other sites

Dwd'den 5+1 ' e kac cıkıs var onu sole yada resim cek ona göre söliyelim :)

Dvd 'den 5 tane cıkıs var ama anolog cıkıs olarak onları 5+1 ın kablolarına takıorum oluo onlrda sorun yok nrmlde cd taktgm zmn fln cok iyi ses alıorum ama pc yi baglayınca ve mp3 player baglaynca calmıo teknk server ile gorustm Pro Logic 2 die bısey varmıs onu ac dıo actm gene olmuo buyur arkadaki jack bolumunn resmını cektm. 5+1 buraya baglanmıor onu soylmde karısıklık olmasn.

img0295af.jpg

Link to comment
Share on other sites

sanrm ben sorunu anlatamadım mesela normalde bı mp3 player da taksam bunu acması gerekıo cnku bu anfinin ıcınde Dolby Digitalın yapms oldugu Pro Logic 2 programı var bu program her ne ses olursa olsn bunu sanal olarak 5+1 e cevırebılıor ve dısarıye 5+1 kalitesinde cok ıyı ses verıyor ama gel gelelım naptysam hala olmadı

Link to comment
Share on other sites

Ses girişi çoklayıcı parçalardan temin ederekte sorunu çözebilirdin. 3 tanesi yeterdi sana. Bunları ses sistemi çıkışlarından gelen 2 li kablolara bağlayıp,en sonunda da hepsini tek girişte kullanabilirdin. Geç bir cevap oldu ama neyse.

Link to comment
Share on other sites

iade edip paranı almakla iyi yapmışşsın arkadaşım..

eğer çok ucuza almışsan bilemem ama diğer türlü daha iyi sistem alabilirsin.. üstüne bikaç bişi daha koyup kaliteli sorunsuz güzel ev sinema sistemleri var... :)..

bitirim üniyi kendi evime çıkmak nasip olsun hayalim zati şöyle ilk maaşımla güzelinden bi ev sinema sistemi ikide koltugum olsun yeter film kaliteli ses görüntü ortam eşliğinde film izlicem ulann çok pis canım çekti :)

Link to comment
Share on other sites

Aslında İade etmezdim de olaya bakar mısın ben goldmasterın ıstanbul fabrkıa teknık serverısı ıle gorustm adamlar pc ye nasıl baglancagnı anlattılar yaptım olmadı burdakı teknk servısını ardm onlarda aynı seyı soyledm sonra magza nın musteri hizmetlerini aradım kadın iade almamak ıcın sacmalamya basladı resmen ve dediki fabrika teknik servisi bu cihazdan anlamaz.Bunu dedi inanabiliomusunz fabrikası da bu urunu anlamcksa kım anlıcak allah askına :) Sonra işte dedm ben iade edicem olmas dedi kullndnz bı kere dedi dmm tamam tüketici haklarından yazılı bir dilekçe alıp pazattesi kapınızdaym ddm kadın ürünü satın aldıgınz kişi saat 1.30 da gelcek o saate gelrsenz o kısıye ıade edebılırsnz ddi :) bnde 200 Tl vermıstm o sisteme dedm sistem mistem almıorum gırdm kıyafet felan aldm cıktm geldm evime ne gundu bea sozde bugn dınlecektm YGS sinavndan önce moral olsun... Bu arada tüm sinava girecek arkdaslara basarılar dilerim ....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...