Jump to content

5 Farklı Xp Yi Tek Cd-dvd Ye Koyma


Recommended Posts

Arkadaşlar yazdığım mesajda forumu iyice araştır veya daha önce anlatıldı demeyin çünkü sitede de google da da aradım hatta aramalarımdan sonuç alamayına aramanın sonuna "tnc" de ekledim ama bir netice alamadım.

Ben bir dvdye

*hiçbir eklentisi olmayan sp3

*katılımsız sp3

*xp home sp3

yani anlayacağınız 5-6 adet değişik sp3 yüklemek istiyorum. Fakat "I386" adlı klasör hepsinde olduğu için içerisindekileri değiştiriyor. aero studio ile de denedim. xp kurulumu için "bluelife" arkadaşımın verdiği kodda

grub4dos ls /I386/SETUPLDR.BIN || find --set-root /I386/SETUPLDR.BIN; chainloader /I386/SETUPLDR.BIN

boot

I386 klasörünün adını değiştirdim. Yani klasör içindeki örneğin temiz olan sp3 cdsinin i386 klasörünün adını TSP3 katılımsız olanın i386 klasörünü KSP3 olarak değiştirdim. Oluşturduğum isoyu virtual machinede denedim aldığım hata;

minimal bash-like line editing is supported. For the first word, TAB lists possible command completions. Anywhere else TAB lists the possible completions of a device/filename.

oldu. Lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim.

Link to comment
Share on other sites

http://x7.to/list/n5arvs[/CODE]

burada morning'in xp birleştirme hakkında anlatımı var, siteyi demekki iyi araştıramamışsın :)

kullanacağın addonların adının aynı olmasına dikkat et çünkü sadece isimleri aynı olan dosyalar tek dosya olarak görünür. ben yaptım gerçekten yerden kazanç var. şunuda söyleyim farklı xplerle yapınca içindeki dosyalar farklı olacağından boyut büyüyecektir.

tavsiyem win7'ye terfi etmen.

@ aldığın hataya gelirsek, windowsun kurulum dosyaları hala ı386 klasörünü görüyoda ondan. bu kurulum dosyalarının içini açıp oradaki bütün ı386 ları kurulum yapacağın klasörün adı olarak girmelisin. morning videolu anlatım yapmış orada yaptığın hatayı görürsün.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...