Jump to content

File Defender 1.1


yildo

Recommended Posts

File Defender 1.1

awxr87.jpg

http://www.boxca.com/kksal/bc0db3tpr767/File_Defender_1.1.rar.html

Defender önemli dosyalarınızı kem gözlerden korumak için tasarlanmış bir programdır. Program ayrıca şifrelenmiş EXE (çalıştırılabilir dosya) de oluşturabilir. Bu sayede paylaştığınız bir dosyayı şifreleyerek karşı tarafa ya da internete yollayabilirsiniz.

Programın güçlü şifreleme algoritması sayesinde bir parola olmaksızın korunmuş dosyalara erişim imkansız hale gelir.

Dosya ve bilgi güvenliğinin eskiye oranla iyice arttığı bir ortamda, önemli dosyalarınızı hem korumak hem de paylaşırken korumak bir kat daha önem kazanıyor. Önemli dosyalarınızı istenmeyen bir kişi, grup ya da buna benzer kişilerin eline geçmemesi için dosyaları şifrelemekte her zaman fayda vardır.

Programın ana penceresinde bulunan ‘Add file’e tıklayıp, bilgisayarda bulunan bir dosya seçin. ‘Protect/Koru’tuşuna tıkladığınızda dosya kem gözlerden korunmuş olacak. İsterseniz ‘Tools/Araçlar’> ‘Password Generator’e tıklayıp özel parolalar üretebilirsiniz.

Program tarafından koruma altına alınmış dosya kendi simgesiyle ve EXE uzantılı olur. Özgün dosyanız yine kalır. Eğer programın ayarları içinden ’save original file/özgün dosyayı sakla’ imlecini kaldırırsanız, özgün dosyanız silinmiş olur.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...