Jump to content

En Iyi Kota Takip Programı Nedir ?


muco67

Recommended Posts

Ey DSL! 3.0

Limitli TTNet ADSL kullanıcıları için hazırlanmış bu program ile artık ADSL kotanızı bilgisayarınız üzerindeki bu küçük araç ile çok kolay bir şekilde takip edebileceksiniz.

Dosya Boyutu: 1,57 MB

Dil: Türkçe

Lisans: Ücretsiz

eydsl_ti_logo.png

http://depo.tamindir.com/dosyalar/program/14065-eydsl3-ttnet.rar[/CODE]

Saygılarımla...

Link to comment
Share on other sites

bende zaten bu var ama doğru dürüst çalışmıyor pek anlayamadım toplamını falan göstermiyor kardeş başka varmı acaba

kardeş programı kurarken orda kullanıcı adı ve şifre giridiğin yeri doğru doldur ayrıca ttnet sekmesinde sorgula butonu var ordan kotanı sorgula o kaydeder kaydettikten sonra kullaıdığın kotayı zaten monitör sekmesinde gösteriyor. Ben kullanıyorum çok memnunum.Tahminimce sen ayar bölümünde yanlışlık yapıyorsun.

Link to comment
Share on other sites

NetMeter 1.1.4 Beta

NetMeter, küçük boyutlu ve ücretsiz bir network monitörü. Günlük, haftalık ve aylık band kullanımınızı bu ücretsiz programla izleyebilirsiniz. NetMeter programına kullanım uyarısı için band genişliği de tanımlayabilir, bu band genişliğine ulaşınca sizi uyarmasını da sağlayabilirsiniz. Kotalı ADSL kullanıcıları böylece kotaya ulaşmadan önce uyarılarak süprizlerle karşılaşmayabilir.

netmeter, internet kullanıcılarının veri alış/veriş takibini kolaylaştırabilecek bir program. netmeter'da anlık hız, toplam indirme, toplam gönderme miktarları ve ayrıca aylık, haftalık ve günlük olarak rapor tutabiliyor. en önemlisi programda belli bir kota aşımı miktarı girip daha sonra bu kotayı aşıldığında uyarı almamızı sağlayabiliyoruz. yani türk telekom kotalı internet kullanıcılarının çok işine yarayabilecek bir program.

ücretli alternatiflerinin yanında bedava olması da bana göre programa artı bir değer katıyor.

program: İngilizce 563 KB

4329.jpg

http://www.metal-machine.de/readerror/index.php?action=tpmod;dl=get23[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

netmeter de güzelmiş ya ingilizce olmasın arağmen daha ayrıntılı gösteriyor şimdi ikisinide kurdum biraz deneyeim bakyım hangisi daha iyi çok sağolun yardımlarınız için teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...