Jump to content

Ttnet Paket Değişikliği Yardım Ediniz


S.W.A.T

Recommended Posts

1 mb limitisiz net kullanamaktayım 8mb netlimitsize 50 tl olanına adil kullanım olanaına geçmek istiyorum online işlemlerden ancak bu paket değişikliği sonucu faturaya ek ücret eklenirmi bunu öğrenmek istiyorum ?
Link to comment
Share on other sites

ben geçtim. 3.5 lira fazla geliyor, başka da ek bir ücret yok ama geçmeden önce santralin bunu destekler mi öğren.ben sordum destekler dediler ama 6 mbit verdiler.bizim arkadaş santrali aramadan doğrudan müşteri hizmetleriyle geçti ve 1 ay boyunca interneti doğru düzgün kullanamadı.sürekli kopmalar,internete girememeler falan filan.bulunduğun yerin alt yapısını bilmen lazım yoksa boşa gider 1 ayın.

Link to comment
Share on other sites

senin hattın 8 mb destekliyomu önce bunu bi öğren daha arkadaşom öğlen 8mb ye geçti hat kaldırmadı şimdi

paso kopup duruyo ben 1 mb timden memnunum zaten başkasınıda adam gibi veremiyolar...

Link to comment
Share on other sites

eğer limitsiz pakete geçmek istersen bence fiber interneti kullan çünkü fiber kablo ile internet dağıtıılıyor ve ışık hızında 10 mbit aynı fiyat 49tl

al burdan bakabilrisniz..

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

online işlermlerden geçiş yapabilirsin . herhangi bir ek ücret yansımıyor tarife değişikliğinden dolayı. sadece bir sonraki ay faturasına aradak, 3,5 + 4 tl yansıtılıyor. herhangi bir sorun olmaz. ama arkadaşların da dediği gibi alt yapının destekleyip desteklemediğini bilmek gerekir. bende bu tarifeye geçtim dün son kez eve geldiler ve dedikleri bina girişinden eve gelen kablonun değişmesi gerektiği. binaya kadar güçlü eve çıkınca gücü zayıflıyormus sinyallerin... bnde içimden kaptırdım gitti. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...