Jump to content

Corel Windvd 9 Plus V9.0.014.137 | 229 Mb


driverx

Recommended Posts

70107528.jpg

56119536.png

Corel'in geliştirdiği popüler medya oynatıcısı WinDVD 9 ile tüm videolar HD gibi izlenebilecek...

WinDVD 9 plus Blu-ray: Filmleri HD formatında oynatabiliyor.

Corel firması WinDVD 9 plus Blu-ray yazılımı ile popüler medya oynatıcısının yeni bir sürümünü duyurmuş oldu.

Yeni sürüm WinDVD plus Blu-ray güncel HD formatlarının tüm özelliklerini destekliyor. Resim-içinde-resim özelliğine sahip ve AACS veya BD+- kopya korumalı filmler oynatılabiliyor.

Digital Natural Motion (dijital doğal hareket) özelliği ile saniyede 24 veya 25 kare oranına sahip filmler 60 Hz frekansında çalışan monitörlerde de akıcı bir şekilde oynatılabilecek. DVD filmler gibi daha düşük çözünürlüklü videolar All2HD sayesinde HD'ye yakın bir kaliteye ölçeklenebilecek.

http://rapidshare.com/files/205628240/Corel_WinDVD_Plus_Blu-ray_9.0.14.91.part1.rar

http://rapidshare.com/files/205794371/Corel_WinDVD_Plus_Blu-ray_9.0.14.91.part2.rar

http://rapidshare.com/files/205822415/Corel_WinDVD_Plus_Blu-ray_9.0.14.91.part3.rar

Link to comment
Share on other sites

dostum kurulumunda bı sorun yok dımı extra yapmamız gereken bı durum var mı. zor kırılan bı program cunku ?

Sorun yok ilk basta bende biraz ugrastım ama sor-nra arastırınca buldum internete baglı olmaman gerek kurulum ve key girerken saygılar..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
Sorun yok ilk basta bende biraz ugrastım ama sor-nra arastırınca buldum internete baglı olmaman gerek kurulum ve key girerken saygılar..

kardeş key i kabul etmiyor baştan kuruyorum ama ilk girilien key ler bir türlü gitmiyor programın tüm dosyalarını sildim ama yeniden kurunca yine eski key ekranı geliyor yardımcı olabilirmisin bu programı tamamen nasıl kaldırabiliriz şimdiden teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

  • 8 ay sonra...

ee1e343117ea.jpg

Corel WinDVD 9 Plus Blu-ray olanağı sunuyor Blu-ray Disk oynatma, kullanıcıların standart çözünürlüklü DVD'ler ve son yüksek çözünürlüklü ile yakın yüksek tanımlı görüntü oluşturmalarına olanak gelişmiş geliştirme dahil olmak üzere yeni video teknolojileri surround ses.

WinDVD içinde yeni kullanıcı arayüzü 9 Plus Blu-ray görüntüleme ve navigasyon yeni Grafit arayüzü, Microsoft Windows XP veya Vista masaüstü ile olan tasarım harmanlayarak sorunsuz kolaylaştırır. Arayüzü, kullanıcı arabirimi görünümünü de-karmaşık hale kolay Gezinme Denetimlerini özellikleri ve nerede kontrol anında gizli olabilir temiz

Ev sinema sistemi, masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızda Favori DVD, zevk ve kristal berraklığında fotoğraflar üst ses performansı ile. Geniş format desteği ile, state-of-halindeyken film izlemek için-sanat donanım teknolojileri ve benzersiz özellikleri, WinDVD en iyi eğlence deneyimi sunuyor.

DVD ve Blu video oynatımı-ray ve HD DVD

Film sevenler için en iyi için yüksek çözünürlüklü sunmak için vardır ® 9 Plus Blu-Ray PC'nizde üstün resim kalitesi ve ses performansı sunuyor WinDVD arıyorum. Blu DVD görüntüleme deneyimi-ray diskleri maksimize, yüksek çözünürlükle yeni standart. HD ile standart DVD'lerin kalite geliştirme, HD ev filmleri oyun ve gelişmiş dizüstü bilgisayar donanımları ile halindeyken film izlemek keyfini çıkarın.

HD Enjoy standart DVD-tiyatro ile kalitesinde surround ses

Watch filmler her yerde pil optimizasyon ve TimeStretch oynatma vardır

En popüler ses ve video formatlarında Çal filmleri

Anında temiz, şık bir görünüm için kullan Kontrolleri gizlemek

:download1:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...