Jump to content

V'iso Kurulu Sistem


Recommended Posts

Menu.jpg

V'ISO Kurulu Sistem ( 4 in 1 )

V'ISO Kurulu Sistem, XPCD'si hazırlamaya gerek kalmadan, *.res dosyalarını WinXP kurulu olan sistemdeki dosyalarınıza yamalar.

Kullanımı:

- İşleme başlamadan önce, her ihtimale karşı "Acronis True Image" veya benzeri bir programla sisteminizin bir yedeğini alınız.

- Windows Dosya Koruması MUTLAKA kapatılmalıdır, aksi taktirde bilgisayarınızın tekrar açılmama gibi bir durumu ile karşılaşabilirsiniz.

- Eğer sisteminizin Windows Dosya Koruması kapalı değilse, WFPS Klasöründeki dosyayı kullanarak kapatabilirsiniz.

- Sisteminizde SP3 ve Sp3 den sonraki güncellemeler yüklü olursa, daha sağlıklı olur.

- Bilgisayarınızda IE8 yüklü olması gerekir, IE7 desteklemez. IE7 kullanıcıları, IE7 ye ait *.res dosyalarını kendileri düzenlemek zorundadır.

- İşlem yapılırken, herhangi açık bir programın olmamasına özen gösteriniz.

1) C dizinine herhangi bir klasör oluşturun ve indirdiğiniz ResPatch.7z dosyasını, WinRAR/7-zip vb. kullanarak, oluşturmuş olduğunuz klasöre çıkartın.

2) ResPatch.exe dosyasını çalıştırın.

3) Genel Butonuna tıklayın ve işlemlerin tamamlanmasını bekleyin. İşlemin tamamlanması, bilgisayarınızın hızına göre, 5 ~ 8 dak. sürecektir.

4) "Devam etmek için bir tuşa basın ..." uyarısı çıkınca klavyeden bir tuşa basıp, bilgisayarınızın kapatılıp tekrar açılmasını sağlayın.

5) Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra, sonradan oluşturulan "Backup" ve "Patch" Klasörlerini isterseniz silebilirsiniz.

6) ResPatch.exe dosyasını tekrar çalıştırıp, istediğiniz renk düzenini ( Aero Yeşil, Aero Mavi, Aero Siyah, Windows7 ) seçebilirsiniz.

Boyut : 56.3 MB
MD5 : 7F32AFD081144755B6EB4B7AB479A958
http://rapidshare.com/files/360659104/ResPatch.7z[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler.XP Format atmış idim fakat uzun süredir XP'nin kendi görüntüsünü kullanıyordum.Tam değişiklik yapayım derken sizin konu çıktı karşıma.

Lakin,benim XP'de halen IE6 (Gerçi IE8 yüklenirken makine kendi kendine reset attığı için onu da kullanamıyorum) ve WMP9 var.İkisi de kullandığım programlar değil.

Şu halleriyle yüklesem çok sorun teşkil eder mi acaba?

En güzeli sıfır format atıp IE8 filan kurmak, ama IE zaten kullandığım bir program olmadığı için ve zaten bozuk olduğu için soruyorum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...