Jump to content

Sayfa Sorunu


trajedi

Recommended Posts

internet sayfasında gezinirken sanki birisi bana bağlanıp sayfayla sürekli oynuyormuş gibi oluyor yani sayfa sürekli bi aşağıya bi yukarı çıkıyor bunu nasıl aşarım acaba

icon13.gif Konu Başlığı Kurallara Göre Düzenlenmiştir. Lütfen Kurallara Dikkat Ediniz...

Link to comment
Share on other sites

birisinin size baglanıp baglanmadıgını internet verinizi kontrol ederek ogrenebilirsiniz. aşırı upload yada download trafigi varsa dediğiniz dogrudur. ayrıca kotu niyetli biri sizin bilgisayarınıza baglanıyorsa emin olun sayfayı aşağı yukarı indirmek ile ugraşmaz. önemli olan zaten onu farketmemeniz. kişisel fikrim yazılım yada donanım da ufak bir sorun vardır. kaspersky vb bir virüs programı ile taratın sisteminiz içiniz rahat eder hiç degilse.

daha sonra da tarayıcınızı degiştirip aynı sayfaya bir bakın bakalım onda da oynama var mı? fareniz bile tutukluk yapıyor olabilir.

Link to comment
Share on other sites

Virüs programıyla tartmayı deneseydin. Radmin gibi programlarla baglanıyorlar olabiler. VNC de olabilir. Team Viever olabilir. olabilirde olabilir en iyisi sen bi zürüs programıyla tarat sonra bu dediğim programlar pc de yüklü mü bi bak. olmassa başka hurafelikler çıkarabiliriz.

Link to comment
Share on other sites

sorunun facede galiba facebook taydım açıktı çıkış yaptım şimdi olmuyor sayfa bi aşağı bi yukarı olmuyor şimdi o zaman facebooktaysa oradan sorunu nasıl yapacam acaba başka yerde faceye giriyorum olmuyor burda açınca oluyor arada oluyor oluncada srekli oluyor yukarı aşağı çok enteresan bi olay

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...