Jump to content

Hacker�lar Coştu Bir Kere


radiean

Recommended Posts

9990951.jpg

Hacker'lar coştu: Google ve Adobe'den sonra, hacker'ların yeni hedefi bakın hangi dev şirket oldu.

Hacker'lar yöntemlerini geliştiriyor ve giderek hedeflerini de büyütüyorlar. Hacker'ların son kurbanı Intel oldu. Olayı doğrulayan Intel, sitelerine düzenli olarak saldırılar yapıldığını ama Ocak ayında meydana gelen saldırının öncekilere göre çok daha sofistike olduğunu söyledi. Intel saldırının sebebinin bilinmediğini ama bunun şirkete zarar vermek isteyen bağımsız saldırganlar tarafından gerçekleşmiş olabileceği gibi endüstriyel bir sabotaj olabileceğini de açıkladı.

Geçtiğimiz birkaç ayında tam 33 büyük şirketin benzer yöntemler kullanan hacker'lar tarafından saldırıya uğramış olması, güvenlik konusunu bir kez daha gündeme getiriyor. Google bu saldırıların büyük kısmının Çin kaynaklı olduğunu iddia ederken, saldırya uğrayan şirketlerin neredeyse tamamının Amerikan kökenli olması dikkat çekiyor.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar bunlar sadece kendilerini geliştiriyorlar her güvenliğin açığını bulmaya bulup çökertmeye biliyorsunuz amd nin bir işlemci türünde bir kısa devre yaparak işlemcinin hızlanması açığa çıkmıştı bununda bu şekilde ortaya çıktığını sanıyorum

Link to comment
Share on other sites

Her şeyin çin malı çıktığı gibi yakında adamlar yeni yapılacak olan işlemcilerinde bilgilerini çalıp çin malınımı piyasaya sürecekler napacaklar :)

yakında çinliler işlemci satar bir süre sonra intel aynı işlemciyi piyasaya sürer :)

Link to comment
Share on other sites

Milyar tane insan tabi.. naapcaksın.. hükümet bunlara iş bulsun :p

Arkadas onlar milyar tane insana is buluyorlar yonetiyorlar da, biz bize bakalim 70 milyona ne is bulduk ne yonetebildik, adamlar sivrisinek toplatiyor issiz sayisi yok kadar az birde bize bakmak gerek, adamlar teknolojiyi fazlasiyla asmaya basladi son 10 yilda hong kongun cine gecmesiyle birlikte cok fazla gelistiler ve dunyada bir numara olucaklari kesin malesef biz milyonlari yonetemezken onlar milyarlarida sirketleride yoneticekler gibi gozukuyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...