Jump to content

Nasıl Kandın Müdürüm?


kaosem

Recommended Posts

ilkhaber28204.jpg

Seni kurtarmamız için bize kontör gönder dediler!

Kontör dolandırıcıları bir lisede müdür yardımcısı olarak görev yapan Hasan B.?yi tam 12 bin 420 TL dolandırdılar

Hasan B?yi arayan dolandırıcı kendisini Başkomiser Hakan olarak tanıttı ve Hasan B.?ye üzerine çıkartılan bir hattan bir albayın eşine hakaret edildiğini, suçluların yakalanması için kendilerine kontör göndermesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine dolandırıcıya 12 bin 420 TL?lik kontör gönderen Hasan B. birkaç gün sonra dolandırıldığını anladı.

Bir de bunun dışında 1.5 Milyarlık görüşme yaptı toplam 14 milyara mal oldu ......

Ya bi de okulun emanet edildiği kişi bu böle saflık olmaz ki yaw....

Link to comment
Share on other sites

yok ya ne saftiriği.. müdür görmesek inanacaz sana. ama ben aynı olayın kuzenimin başına geeldiğini üzülerek bildiririm. 1500 tl + konuşma ücretiyle sıyrıldı.. yani senin müdürün yanındaçerez parası :)

Link to comment
Share on other sites

geçen gün burda birine şu mesaj geldi:'' seda sayan'ın kapmanyası pepsi yaşatır seni ekibindeniz ve numaranız türkiye çapında 7. oldu.10 bin tl ödül kazandınız paranızı almak için şu numarayı arayın''. bu numarayı arıyorlar ve 500 tl masraf parası yatırın şu hesaba size 10 bin tl göndercez diyolar.dediklerini yapıyor adam sonra gene arıyor para gelmedi diye.1500 tl daha yolla verecez diyor.adam ona da niyetleniyor,para aramaya çıkıyor ta ki bir polis görüp fikir alana kadar.polis,dolandırıcılık olduğunu söylüyor ve adam aynı numarayı arayıp parasını istiyor.adam da nasıl kandırdım seni diyor ve gülüyor kapatıyor.bir daha da ulaşılamıyor o hatta.adamın 500 tl'den hala haber yok.umudu kesti zaten.

Link to comment
Share on other sites

Evet malesef bu gibi Vakalar Doğu Karadenizi Sarmış Durumda.Öğrenci olduğum Gümüşhane'dede Böyle vakalar yaşanmıştı.Bu gibi vakalara Karşı Emniyet Uyarı Geçmişti.Ama İnsanoğlunun Nasıl böyle şeylere İnanır Oda Düşündürücü.

Link to comment
Share on other sites

Ya arkadaşlar aynı şekilde benimde başıma geldi, önce anlamadım daha sonra kontör kelimesi duyunca ağzıma gelen bütün küfürleri ettim, hemen Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum, bir süre sonra kişi veya kişiler alet ve edavatları ile yakalandığını öğrendim. Aralık ayında mahkemeye gittim ifade verdim. Demekki aynı yöntemle insanların iyi niyetini suistimal edenler var. İhmal etmeden ilgili mercilere bildirmek vatandaşlık görevimiz olmalıdır. Selamlar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...