Jump to content

Antikor İle Pclerinizi Güvene Alınız


mucit41

Recommended Posts

Antikor Nedir?

Antikor, Arf Teknoloji bünyesinde bulunan, ülkemizde güvenlik yazılımı alanında virüs tehditlerine karşı yazılmış ilk ve tek bağışıklama ve üst düzey güvenlik programdır.

Ülkemizde kendi alanında ilk ve tek olmasının yanı sıra tüm dünyadada benzeri olmayan bir güvenlik programı olan Antikor bu özelliği ile çalışmalarını durmaksızın sürdürmektedir.

Virüs tespiti konusunda dünyadaki diğer programlardan çok daha hızlı ve tehdit algılaması konusunda antivirüs programlarının bile algılayamadığı tehditleri anında tespit yeteneğini de bünyesinde bulunduran Antikor bugüne kadar yapılan tüm güvenlik uygulamalarından farklı niteliğini de ortaya koymaktadır.

Antikor bir antivirüs değildir. Antivirüslerden daha hızlı virüs tespiti, daha akıllı güvenlik sağlaması ve koruduğu programa hiçbir şekilde virüs sokmayarak antivirüslerin bir adım ötesinde bir programdır. Her durumda koruduğu programın bozulmasınıda engelleyen Antikor sahip olduğu teknoloji ve yapay zekasıyla tüm dünyada alanında varolan tek programdır. Ufak dosya boyutu ile bir çığır açan Antikor çalıştığı esnada asla bilgisayarınızı yormaz ve hiçbir antivirüsün yakalayamadığı günümüzde mevcut olan ve gelecekte yazılabilecek virüslere karşıda programlarınızın güvenliğini sağlar.

Antikor kullanarak bilgisayarınızda çok hızlı bir şekilde virüs tespiti yapabilir, virüs bulunan ya da yapısı bozulmuş programlarınızı listeleyebilirsiniz. Bu adımdan sonrada Antikor tarafından güvenilir kabul edilen programlarınızı her türlü tehdide karşı bağışıklayarak virüs tehditlerini bertaraf etmiş olursunuz.

Antikor, güvenlik yazılımları alanında yeni bir çağ açma misyonuyla hareket ederek bilgisayar kullanıcılarına alışılagelmiş güvenlik uygulamalarından farklı olarak daha rahat daha güvenli ve net sonucu olan yazılımlarınında yapılabileceğini ve bundan sonra bilgisayarları yormayacak, akıllı ve kesin çözüm üretilen programların kullanılacağını göstermektedir.

Antikor sahip olduğu yapay zekasıyla bugüne kadar varolan alışılagelmiş yöntemlerin üzerine sünger çekmektedir.

Giriş Ekranı:

giris.jpg

TARAMA VE BAĞIŞIKLAMA SİHİRBAZI

taramabagisiklama.jpg

TARAYICI AYARLARI

tarayiciayarlari.jpg

tarama.jpg

Güvenlik Programın kısıtlı sürümünü altta veriyorum onu önce pc nize kurunuz:

Antikor Temel 2009.07

http://indir.antikorugs.com/AntikorTemel.exe[/CODE]

Sonra ikinci yazılımı indirip kurunuz:

Antijen Dönüştürücü

[CODE]http://dosya.antikorugs.com/AntijenDonustur.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...