Jump to content

Uydu Yoluyla Her Yeri Canlı Izleyebilir Miyim?


guven_memo

Recommended Posts

Konuyu yanlış yeremi açtım daha demin arkadaşlar bilmiyorum.Ama başka yer bulamadım.Konuyu yanlış yere açmışsam lütfen taşınmasını rica ediyorum.Şu soruyu hangi konuya soracağımı bulamadım

:(

Arkadaşlar size bir sorum olacak.Arkadaşlarımdan birisi türkiyenin herhangi bir yerini canlı canlı uydu bağlantısı ile internette izleyebileceğimi söyledi.Google Earth gibi fotoğraf olan değil.Böyle uydu aracılığı ile canlı canlı izleyebiliyormuşun.Öyle bişey var mı acaba?Bana saçma geldi.Varsa nasıl izleyebiliriz.?Varmı bilen arkadaşlar ?

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım böyle bir olanak evet var fakat sadece her ilde olan mobese ve trafik kameralarını izleyebiliyorsun.Ve kameralar sabit oldugu için sabit bir yeri görüyorsun yani ya yoldan geçen arabaları görürsün yada yine yoldan geçen arabaları görürsün :)

Şunuda düzeltiyim programın adını hatırlamıyorum ama arşivimde olması gerekiyor bulursam uplarım senin için.

Link to comment
Share on other sites

Amerika Bunu Yapabildiği için Dünyaya Hakim.

Her Yeri Canlı izleyebilmeniz için Saniyede Dünyanın Etrafında 8 Defa Dönen Uydunuzun Olması Lazım.Türkiye'nin Bile Devlet Olarak Bu imkanı Yok.

Çoğu Ülke Amerika'nın Uydularından Para Karşılığı Bilgi Alıyor.Oda Sadece Meteoroloji Ve Benzeri Konularda Veriyor.

Herkese Kolay Kolay istihbarat Yada Görüntü Vermez.

Link to comment
Share on other sites

Hımm.Öyle bişey olsa bence yazılırdı buraya.Tnctr'ye güveniyorum.Bana da zaten çok saçma geldi.Öyle bişey yokmuş demek ki!

Saçma filan değil kardeş NASA nın görüntülerinden izleyebiliyorsun fakat belli noktaya kadar Zoom yapabiliyorsun bundan 4 5 ay önce bir yazı okudum zoom derecesini tam olarak hatırlayamıyorum ama canlı olarak izleyebiliyorsun. Bizler bu kadarını izleyebiliyorsak Sınırlaması olmadan izleyenler kim bilir hangi dereceye kadar Zoom yapıp izliyorlar.

Hatta bir yabancı film de izlemiştim Evin içerisine kadar girip izleyebiliyorlardı. SAKIN birisi çıkıpta FİLM İCABI demesin HERŞEYDE BİR GERÇEKLİK PAYI VARDIR. KURTLAR VADİSİNDE olduğu gibi ;)

Link to comment
Share on other sites

Ya varya öyle birşey varsa çok iyi olur ama.Öyle bişey olsa da bence dilden dile yayılırdı şimdiye kadar.Yani herkes bilirdi diye düşünüyorum.O yüzden saçma.Böyle büyük konunun doğru olması takdirinde herkesin bundan haberi olacağını düşünüyorum.
Link to comment
Share on other sites

Benim bundan haberim var ben bir kaç defa izledim. Google Eart tan değil Sohbet Sitesinde adminlik yapıyordum kanala saldırı yapan kişinin IP sini aldım ve yer tespiti yapmak için uğraşmıştım yoldan geçen arabaları izlemiştim hareket eden insanları vs. görebiliyodum fakat çok iyi derecede göremiyordum. Boşuna google abimize sorma site üzerinden değildi bi program vardı IP yi giriyosun yan tarafında bulunan MAP butonuna bastığında haritayı açıyordu zoom yaparak izleyebiliyordun.

Link to comment
Share on other sites

Heryeri Canlı İzleyebileceğin Yazılım Türkiyedede Var Ancak Sadece TSK'da Kullanılmakda Ancak Bunu TSK Bile Tüm Dünyanı Görmek İçin Kullanamıyor Çünkü Uzaydaki Uydunun Kapsama Alanları Var Kapsama Alanı Kadar Bölge Görüntüsüne Ulaşılabiliyor Bunun Yanı Sıra Televizyonlardada Görmüşsünüzdür İzleme Uçakları Var Metrelerce Yüksekden Yüksek Çözünürlüklü Kameralar İle Resim Çekebilmekde Canlı Olarak Merkeze Aktara Bilmekde, Bunları Sivil Kişilerin Kullanması Tamamen İmkansız.
Link to comment
Share on other sites

Öyle birşey varsa söylede yapalım kardeşim.Madem yaptın daha önce

Kardeş şuan o program elimde mevcut değil.Buldugum zaman paylaşırım. Yalnız bilgin olsun SOHBET sitelerine saldırı da kullanılan Proxy TOR kullanman gerekiyor aksi taktirde hakkında YASAL İŞLEM yapılır program YASAL bir program değil. MAC ları vs. hepsini değiştir HATTA mümküse WİRELESS kullan ;)

Bildiğim kadarıyla şuan bu programı Emniyet Teşkilatı kullanıyor Türk Telekomla iş birliği yapılarak HACKER takiplerinde kullanılıyor

Link to comment
Share on other sites

meraklıları

readon tv movie player 6.2.0 sürümü indirin ve kurun

orda cam lı olan yerler var hatta türkiyeden şu an hatırlamıyorum bir ilimizi

ve iran da bir yeri izledim

nette aratın bedava program zaten bu

Bu senin dediğin MOBESE kamerasının olması lazım arkadaşın dediği MOBESE kamerası olmayan yerleri nasıl izleyeceksin ?

Link to comment
Share on other sites

Bu senin dediğin MOBESE kamerasının olması lazım arkadaşın dediği MOBESE kamerası olmayan yerleri nasıl izleyeceksin ?

Evet 'BuqRaHan' dediği gibi.Ama böyle bir uydu türkiyede var ama sadece emniyet teşkilatı kullanıyor yani.Burdan bunumu anlayabiliriz.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
kezv46.jpg

İstanbulun yaklaşık 304 noktasını izlemek isteyen arkadaşlar bu mini dosyayı (boyut 3kb) indirip rahatça izleyebilir Dikkat: dosyayı çalıştırmak için windows media player'i kullanıyoruz ileri geri düğmeleri ile yer değiştirebiliyoruz

http://www.4shared.com/file/5dbkjxJU/istanbulu_304_nokta_dan_izleye.html[/CODE]



Media player Kullanınız
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...