Jump to content

Ninite.com


marvelin

Recommended Posts


http://ninite.com/

Evet Arkadaşlar bu Site Daha önce verilmedi sanırım ama gayet hoş bi site bilindiği üzre formattan sonra proğram kurmak bi işkence bizde genelde katılımsızların olduğu DVD ler kullanırız seçeriz Seçtiğimiz Yüklenir Ama bu işin Birde online olduğunu hiç Düşündünüz mü ? İşte Bu site bu çileye son veriyor proğramları seçiyorsunuz Hepsi için Tek bi İnstall linki veriyor bu linki kaydedip tıkladığınızda otomatik kuruluyor.WPİ tarzının Online hali Gibi Düşünün Çok Güzel Tasarımı var basit ama kullanışlı olmuş VE içinde işe yarayacak genel format sonrası proğramlar var.


http://ninite.com/[/CODE]



Link to comment
Share on other sites

site epey bir güzele benziyor. ilk yüklemeyi yapıyorum şu anda. ancak bir sorum var. seçtiğim programlarınsetup, exe dosyalarını bilgisayarıma kaydediyor mu yoksa doğrudan indirirek katılımsız bir şekilde kuruyormu. çünkü indir dediğimde bana ayrı bir exe gönderdi ve bunu açınca seçtiğim programlar indirilip kurulmaya başladı.

oldukça yararlı bir site ama programların exe lerini de verseydi iyi olurdu, ya da kurulacağı dizini seçmeme imkan verseydi daha da güzel olurdu...

Link to comment
Share on other sites

Arkadaslar iyi hosta indirdigimiz programların ıcersınde gomulu bir sey olmadıgını kımse bılemez. TNCTR ye guvendigimiz icin burdan ındırdıgımız programları gonul rahatlıgıyla kullanıyoruz. Siz genede dikkatlli olun.Gordugum kadarı ıle sıtede reklamda yok. Kimse hayrına is yapmaz !!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...