Jump to content

Mp3'e Albüm Kapağı Koyma


marvelin

Recommended Posts

Arkadaşlar konuya tam vakıf deilim ama ben 5800 Xpress Music Kullanıyorum.Müzik Çalarımı açtığımda daha önceden hafıza kartına yüklediğim mp3'ler Vardı.Bazılarında Mp3'ün resim yani Albüm kapağı çıkıyor bunu nasıl yapıyorlar Bi proğram felan var mı ? bununla ilgili Bilgisi olup yardımcı olacak arkadaşlara Şimididen Teşekür ederim.

Örnek Resimdir;

25jksg0.jpg
Link to comment
Share on other sites

mp3 tag programında daha hızlı resimi koyabiliyorsun..tek tek uğraşmadan albüm albüm yada bir klasörde ki bir sürü şarkıyı , aynı kategoride toplayıp bir kerede bütün resimlerini değiştirebiliyorsun..

yanlız resim koyunca ne oluyor ben onu anlamıyorum..bırak böle iyi , kim bakıcak senin mp3 ün resimlerine..

Link to comment
Share on other sites

Resım yükleme olayını Windows 7'nin Media Player'in özelliği resmı tutuyorsun sanatcıya ait kutunun üstüne atiyorsun oluyor.

Denedim Kesin işe yarıyor

windows 7 deki yöntemi henüz denemedim ama mp3tag'da yaptım resimler küçük çıkıyordu sorun resimlerin boyutlarıyla alakalıymış :D google görsellerde direk resmi kaydet deilde orta boylu veya büyük boylu resimleri tam göster deyip ordan kaydedip attım.Resimler şimdi Tam oturdu halletim.5800 müsic kapağı çok dikkat çekici ve güzel duruyo.Yardımcı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...