Jump to content

Radmin Ile Uzak Pc Yönetim


Hessa

Recommended Posts

İş yerimizde localde radmin kullanıyoruz ve bütün pclere bağlanabiliyorum ama uzaktaki pc'de bağlantı sorunu yaşıyorum merkez şube olarak statik ip olmasına rağmen çözümü olan arkadaşlar warmıdır acaba ?

Link to comment
Share on other sites

showmypc ile bağlanabilirsiniz.gayet rahat ve kullanışlı. Remote Admin ile bağlanmak isterseniz karşı tarafta Remote Admin Viewer programının yüklü ve çalıştığından eminseniz Connection > new sekmesinden karşı tarafın ip sini yazın daha sonra da bilgisayar sembolüne sağ tıklayıp full dediğinizde bağlanabilirsiniz. Tabii karşı tarafta güvenlik duvarı, bazı antivirüs programları vs. engellemesi sorun çıkarabilir.

Link to comment
Share on other sites

Radmin iki Parçalı Bir Proğram Biri Radmin Server Diğeri de Radmin Viewer.

Bağlanacağınız Pc de Radmin Server'in Kurulu Ve Çalışır Durumda Olması Gerekir.Bağlan Düğmesine Tıkladığınız Zaman Karşınıza Sunucu Bilgisayarın ip Adresini isteyen Bir iletişim Kutusu Çıkar.Tam Kontrol Modunu Seçip Bağlan Dedikten Kısa Bir Süre Sonra Bağlanacaktır.

Bütün Bunların Yanında Proğram Kurulurken Yapılan Ayarlar da Çok Önemli Tabi ki.Görmeden Sorunun Ne Olduğunu Söylemek Biraz Zor.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

logmein veya teamviewerle bağlanmak istediğim zaman bağlandığım bilgisayardaki programı kapatma vs gibi şeyler war ama radmin ile programı gizleyebiliyorsun bu yönü çok hoşuma gidiyor ben büyük adada çalışıyorum ewdeki bilgisayarıma bakıp kardeşlerimin ne yaptığını görmek istiyorum

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...