Jump to content

Müjde!tivibutv'ye National Geographic Türkçe Geldi


temmuz

Recommended Posts

Biraz önce gerçekleşti bu değişiklikler/eklemeler. Daha tam inceleyemedim. Görüntülerin kalitesinde ve akıcılığındada iyileşmeler var gibi geldi bana.

Bu hizmet gerçekten çok iyi oldu(Elbette az bir ücret talep ederlerse.. Yoksaki eğer çok paralı olursa üyelik, alıpta başlarına çalsınlar derim o zaman.). Hepimize müjdeler olsun, hayırlı olsun.

National Geooraphic ile birlikte son eklenenler, TRT Belgesel, Tay TV, CMusic(Galiba yabancı ve ağır, romantik parçalar çalan bir kanal..).. Eğer yanılmıyorsam bu dört kanal yeni eklenenler(Tivibu tanıtımıda kanal sayarsak toplam 5..).

Video bölümünü zenginleştirmişler, dahada güzelleştirmişler. Yeni seç izle, kirala izle, tekrar izle gibi düğmeler ve birçok film, dizi, seçme tv programları ve Yılmaz Güney, Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay ile ilgili çok güzel belgeseller koymuşlar. Herhalde dahada fazlası..

CMusic kanalıyla ilgili daha sonraki gözlemim; herhalde esasta bir klasik müzik kanalı.. Çünkü romantik parçaların yanı sıra ve daha çok klasik parçalar, operalar vb. çalıyor. Bayağıda kaliteli geldi bana. Herşeyden önce dinlendirici müzik..

Link to comment
Share on other sites

Şu saatlerde sanırım hiçkimse izleyemiyor. Ttnetten kaynaklanan bir geçici problem olabileceği gibi, yeni bir aşamaya geçiyorda olabilirler. Şifre değişikliği veya paralı/resmi başlatma gibi.. Bekleyerek göreceğiz..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...