Jump to content

Beynimin Bana Oynadığı Oyun


_DruMmeR_

Recommended Posts

İçimden şarkı söylemekten yakınıyorum çünkü istemediğim yerlerde dikkatimi dağıtıyor, örneğin ders çalışırken, kitap okurken, sınavdayken vs. öncelikle bunu nasıl yeneceğimi bilmediğim için sizlerden yardım almak istiyorum bu bir.

ikincisi- hafıza;

daha bu genç yaşımda bir çok şeyi unutmaya başladım ki bu, sınavlarda hiç de hoş olmayan bir durum.

bunları nasıl aşarım? hangi besinler bunları olumlu yönde etkiler?

Teşekkürler!

Link to comment
Share on other sites

ikincisi bendede var ama birincisi o kadar can sıkıcımı ya

ritim kulağı olmayan o kadar insan var hayatında bi defa bile şarkı söylüyememiş boşver takma o kadar şanslıyım de geç.

üstünde durdukça daha çok benimseyeceksin

ki konuyu açtın artık kesinlikle sorun olacak şimdi :D

ceviz yi cevizzz diyen kocakarı saptamalarına karşıyım ama madem istedin ceviz yii :D

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım bnceaşıksan eğer snı yaşadığın bazı olaylar üzmüş ve hala içinde bitiremedğin bişiler snın kafanı yoruyodur sen bu stersten dolayı unutuyo olabilrsin eğer durumun varsa bi psikoloğa ******ür gecede saçma sapan rüyalar flan göryon mu yada bütün gün çok üzüntülü geziyorsan bnce sorun biraz kafanı dağıtmaya kaldı bnce temiz hava yada eğlenceli mekanlar snın rahatlamana yardımcı olablir ben yardımcı olabileceğim kadar elimden geleni söledm dediklerimi uygula arkadaşm SAYGILARIMLA

ROMANTİK SERSERİ

Link to comment
Share on other sites

duygudurum bozukluğu olabilir. yani depresyondan doğan durumlar.. bahsettiğin belirti mani de olur. manide anksiyeteyi, depresyonu, suçluluğu bastırma, inkar görevini görür ve bu tip temsiller, belirtiler ortaya çıkar.

ama mani distimik depresyonda, histerik bozukluk gibi sinir hastalıklarında ve tipik olarak manik depresif bozukluklarda ve hatta şizofreniyle birlikte görülür. yani içiçe geçişik de olabilir.

çöküntü(depresyon), korku ,anksiyete, aşırı heyecan algıyı dikkati ve hafızayı bozar.

içgörü kazandırıcı analitik terapi, bilişsel davranışçı terapi mutlak bir derecede fayda sağlar. bununla birlikte anti depresan ilaçlar, anksiyolitikler ve hafif antipsikotik ilaçlardan da fayda sağlayabilirsin.

benim şahsi görüşüm tanı olarak kronik bir distimik depresyon(orta derecedeki depresif durumlar) var sende. kişilik bozukluğu olduğunu sanmıyorum.

ben kimmiyim? uzun yıllar önce hafif şizofrenik atak geçirmiş biriyim ve hobi ve gereksinim olarak 20 yıla yakın zamandan beri amatörce klinik psikoloji ile ilgiliyim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...