Jump to content

Sanırım Microsoft Gerçekten Ava çıktı


ECEL34

Recommended Posts

arkadaşlar herkese selamlar öncelikle konu yeri yanlışmı bilmiyorum ama üyelerin çoğu bu bölümde olduğu için vede daha kapsamlı duyulacağı için buraya açtım saygılarla gelelim arkadaşlar evimde internet kesikti,bi süre giremedim eposta vs ama bugün bi girdim birde ne göreyim microsoftan mail gelmiş posta aynen şu şekilde bilmem size geldimi? gelen ve konu hakkında bilgisi olanlar açıklarsa sevinirim teşekkürler

epostanın orjinali şu

Windows 7

It’s time to upgrade from the Windows 7 Release Candidate

While most people who tested Windows 7 have now moved to the final version, some are still running the Release Candidate. If you haven’t moved yet, it’s time to replace the RC.

Starting on March 1, 2010 your PC will begin shutting down every two hours. Your work will not be saved during the shutdown.

The Windows 7 RC will fully expire on June 1, 2010. Your PC running the Windows 7 RC will continue shutting down every two hours and your files won’t be saved during shutdown. In addition, your wallpaper will change to a solid black background with a persistent message on your desktop. You’ll also get periodic notifications that Windows isn’t genuine. That means your PC may no longer be able to obtain optional updates or downloads requiring genuine Windows validation.

To avoid interruption, please reinstall a prior version of Windows or move to Windows 7. In either case, you’ll need to do a custom (clean) install to replace the RC. As with any clean installation, you’ll need to back up your data then reinstall your applications and restore the data. For more details about replacing the RC, see the Knowledge Base article KB 971767. For more information, visit the Window 7 Forum.

Thanks again for helping us test Windows 7.

The Windows 7 Team

BUDA TÜRKÇESİ

Windows 7

Bu Windows 7 Release Candidate yükseltme zamanı geldi

Iken, Windows 7 test çoğu kişi şu anda son sürümü taşındık, bazıları hala Release Candidate yayınlanıyor. Henüz taşınmaz varsa, zamanı RC yerine.

1 Mart 2010 PC'nizde başlayarak her iki saatte kapatılmasını başlayacaktır. Çalışmanızı kapatma sırasında kaydedilmez.

Windows 7 RC tam olarak 1 Haziran 2010 tarihinde sona erer. PC'nize Windows 7 RC çalıştıran her iki saatte kapatılmasını ve dosyaların kapanışı sırasında kaydedilmez devam edecektir. Ayrıca, duvar kağıdı sağlam bir siyah arka plan için masaüstünüzde kalıcı bir mesaj ile değişecektir. Ayrıca, Windows orijinal değilse periyodik bildirim alırsınız. PC'niz artık isteğe bağlı güncelleştirmeler ya da karşıdan orijinal Windows doğrulaması gerektiren elde etmek mümkün olabilir anlamına gelir.

Windows veya Windows 7 hareket bir önceki sürümü yeniden lütfen kesintiye uğramaması için. Her iki durumda da, özel bir (clean) yapmanız gerekir RC yerine yükleyin. Herhangi bir temiz yükleme olduğu gibi, daha sonra verileri yedeklemek için uygulamalar yeniden ve veri geri gerekir. RC değiştirilmesi hakkında daha fazla bilgi için, bkz: Bilgi Bankası makalesine KB 971.767. Daha fazla bilgi için, Pencere 7 Forum ziyaret edin.

Bizi tekrar Windows 7 testi yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

Windows 7 Ekibi

Link to comment
Share on other sites

kardeş windows 7 in beta sürüm ondan gelmiş. İndirirken e-mail adresi veriyon ya onun için bir bilgilendirme mesajı (aynısı vistada bende de oldu)

1 haziranda ise artık beta sürüm çalışmayacak (vista kullanırken birçok verim gitti bu yüzden)

o nedenle bir bilgilendirem mesajı korkmana gerek yok

yanlız bence windows 7 nin tam sürümünü kullanmaya başlasan iyi olur

(çünkü aynı mesaj bana da gedi)

beta sürüm indiren herkese gelir yada gelmesi lazım

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...