Jump to content

22 İnc Monitörde Tv Izlemek


tuninqq

Recommended Posts

Arkadaşlar Aklıma Söyle Birşey Geldi Belki Mümkündür Belki Deyildir Bilmiyorum Ama.. bende 22 inc bir monitör var odamda bir tane televizyon var.. ama ben istiyorum 22 inc monitörümü hem tv izlemek icin hemde pc icin kullanayım odamdaki televizyonu kullanmak istemiyorum yer kaplıyor.. Neyse Böyle Birşey olması Mümkün mü.. Yalnız birde Söyle birşey var Monitörü Kullanırken Pc Acık Olmucak Sağdece Dsiver ve Monitör Acık Olucak Dsiver Görüntüyü Direk Monitöre Vermesi İcin Almam Gereken Dsiver uyumlu Tv Kartımı veya Daha Baska Birşeyler Almam Gerekiyor mu..? insalalh anlata bilmişimdir..:)

Link to comment
Share on other sites

Sorunun tam çözümü şu

Ya Inca LCD TV Box IT-AN18 kullanıcaksın

inca_lcd_tv_box_it_thumb400.jpg

yada AVERTV BOX W7 SUPER

BOX_W7_SUPER.jpg

her ikiside LCD veya analog ekranlar için tv çevirisi yapıyor.

Haydi kolay gele !

Üstadım ben bunlardan hangisini kullanmalıyım bana hangsini tavsiye edersin..? birde bu alet sayesinde ben net görüntü alabiliyorum dimi..? normal LCD televizyonlarda görüntü boyutları felan kalitesi net deyil.. acaba bende aynı sorunla karsılasırmıyım..? ben görüntüyü normal tüplü tlevizyonlarn verdiği kalitede versin istiyorum.. normal LCD televizyonlar o boyutta vermiyr görüntüleri.. acaba bende böylr br sorun yasarmıym..?

Link to comment
Share on other sites

ben 22inç kullanıyorum tv kartım var ve gayet memnunum görüntü kalitersi olarak.. Samsung 2232BW kullanıyorum..

Bu ürünlerden avermedia olanı almanı tavsiye ederim.

sanırım sende kablolu tv var ama bende kablolu tv yok ben görüntüyü dsiverdan alıcam direk.. monitöre vericem yani ben hem pc acıkken alabileyim görntüyü hem kapalıyken.. sanırım senin böyle değill

Link to comment
Share on other sites

yoo gayet analog tv kartı var :)

bu aletlerle monitörü bilgisayardan bağımsız olarak televizyona çevirebilirsin

hım anladım pekii görüntüyü normal tüplü tlevizyonlardaki gibi mi veriyor..? LCD televizyonlarda görüntü cok geniş gözükür insnlar büyük gözükür normal kalitede göstermiyor.. sendeki görüntü nasıl merak ettim..? birde ne kadar bir süredir kullanıyosun bu aleti..? birde görüntüyü Dsiver dan mı alıyorsun yoksa kablolu mu kullanıyon.?

Link to comment
Share on other sites

bendede avermedia analog tv kartı var ve goruntu kaybı olmuyor 22 monıtorumde aynen nasıl tv ızlıyorsam pc dede izliyorum bir fark yok

görüntü kaybı derken ben normal LCD televizyonlarda görüntü kalitesi kötü insanlar kocman gözüküyor.. büyük gözüküyor.. ama normal bildiğimiz tüplü televizyonlarda görüntü normal insanları normal boyutlarında görüyüroz.. ben diyorum ki.. ben görüntüyü nasıl alıcamm bu alet sayesinde.. normal tüplü televizyonda ki gibimi yoksa LCD olan televizyonlardaki gibi mi..? birde bu aleti ne kadar bir süredir kullanıyorsunuz..? hani almsken ileriye dönük olsun diyorum kafadan bir 4 5 sene gitsin.. yani..

Birde Söyle Birşey var Monitörün kendi Üzerinde Analog Tv kartı Var Bir Arkadas Samsung 2232BW serisini Önerdi Bunu LCD Monitör Alacak Arkadaş Lar İcin Söylüyorum.. Benim gibi Düsünüpte Parasını Haybeye Harcamasın..:) Almısken Monitörün Üzerinde Analog Tv Kartıda Olsun.. İleride benim gibi Hem Tv hemde Monitör Olarak Kullana bilirsiniz..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...