Jump to content

Çapraz Bağ Kopması


preveze

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar,

2007 yılında bir halısaha maçında sol diz ön çapraz bağım malesef koptu,Ankara'da amliyat olduktan sonra tekrar 8-9 ay sonra maçlara başladım ancak geçen hafta tekrar aynı dizim döndü.Bu ameliyatın başarısız olduğu anlamına gelmektedir.Bana iyi bir ortopedist ya da hastane tavsiyesinde bulunanlara şimdiden teşekkür ederim.Saygılar.

Link to comment
Share on other sites

kardeşim öncelikle geçmiş olsun ilk önce söyleyeyim benimde 2 dizimde de bu problem vardı,dizimde başka sorunlarda vardı(menisküs) gibi neyse...

ilk önce söyleyeyim çapraz bağ amaliyatından sonra yaklaşık 6 ay dizi fiziki olarak güçlendirmen sonrada 2 yıl futbol gibi dizi zorlayacak sporlar yapmamalıydın.ben lisanslı basketbolcu olduğum dönem de buyüzden basketbolu bıraktım.

Ama olan olmuş muhteme olarak yeniden çapraz bağını en iyi ihtimalle zedeleme dizde kanama olur,yada bağı tekrar dan yırtmışsındır en kötüsü yeniden koparmış olabilirsin.tabi bunların hiçbiri olmayıp menisküs gibi sorunlarda ortaya çıkabilir.

Eğer özel sağlık sigortan yada maddi durumun iyiyse Acıbadem İst/Kadıköy ' e bu işin Türkiyede en iyi hocalarından Uğur Haklar beye gidebilirsin.Eğer özel sorun olursa yada kafana takılan birşey olursa pm atabilirsin.

Saygılarımla...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...