Jump to content

Expedia, Sonic Software’i seçti


OulCidoY

Recommended Posts

Expedia, Sonic Software’i seçti

2613220.jpg

Expedia Inc., Progress Software’in ürün yelpazesinden biri olan Sonic Software’i mesajlaşma alt yapı sistemi olarak seçti. Expedia'nın seyahat planlama araçları iş ve tatil amaçlı seyahat edenlerin İnternet üzerinden uçak biletleri ayırtmalarına, otel rezervasyonu yaptırmalarına, otomobil kiralamalarına, tatil faaliyetlerini, tatil paketlerini ve gezintilerini organize etmelerine olanak veriyor.

Expedia’nın Hizmet Odaklı Yapısı için, Alt Yapı Olarak Progress Sonic’in Seçilmesinde Üstün Performans Rol Oynadığını belirten Expedia’nın İletişim Baş Sorumlusu Paul Onnen “Expedia dünyanın en büyük küresel seyahat pazarı ve teknoloji iş vizyonumuzu desteklemede büyük bir rol oynuyor” dedi. Paul Onnen “Üstün performans Sonic’i bizim için çok çekici kıldı. Sonic Expedia’nın yeni yapısının yeni belkemiği olacak. Hizmetleri ihtiyaç duyulduğu gibi değiştirme esnekliği ve bunu hızlı yapabilmesi Expedia müşterilerinin her zaman pazarın sunmak zorunda olduğu en yüksek seviyede hizmeti almalarını sağlayacak.” diye görüşlerini belirtti.

Progress Sonic standart temelli bir Servis Odaklı Mimari (SOA) sistemi kullanarak iş bileşenlerinin bütünleştirilmesini ve yeniden kullanımını basitleştiriyor. Sonic Expedia’nınkiler gibi gelişmiş kuruluş düzenlemeleri için eşsiz hizmet kolaylığı, yüksek performans, özel yönetim yetenekleri ve emsalsiz ölçeklenebilirlik sağlıyor. Ayrıca, Sonic’in özel Continuous Availability Architecture (CAA) (Sürekli Kullanılırlık Yapısı) veri kaybı riskini ortadan kaldırarak yüksek kullanılabilirlik ve işlem hatası toleransı sağlıyor.

Progress Software, Kuruluş Alt Yapı Bölümünden Başkan yardımcısı ve Genel Müdür Gordon van Huizen "Expedia seyahat endüstrisinde lider bir İnternet servisi. Başka hiçbir şirketin Progress kadar SOA planlamalarıyla ilgili gerçek yaşam deneyimi yok. Sonic’in sunduğu rakipsiz pratiklik ve performans müşterilere önüne geçilemeyen hizmeti sağlamaya devam edecek" dedi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...