Jump to content

Hey Millet Rapid Boykod Edilyor, Varmısınız Sizde.


tr.0101

Recommended Posts

rapid ten premium alanlar ın hepsi zaten orjinal windowsta kullanıyorlardır (basarım parayı kullanırım hesabı)

keşke bigün google da aramayı paralı yapsa da, premium olanlar sadece arama yapabilse....

Link to comment
Share on other sites

Benim anlamadığım bu kadar çok alternatifi varken neden illa birşeyleri tersinden anlıyorsunuz gidin torrent kullanın :) illa kullanamadığınız şeyi boykot edin :) adamda zaten hayrına yapmıştı okadar yatırımı :) gelsin bizim akıllılar beleş indirsinler yüklesinler. :) Yahuuu bu mantıkla siz ne kadar yol alırsınız çok merak ediyorum ben :))) Şu konuyu açan arkaşa soruyorum; madem herşeyi boykot derdindesin hadi sen aç bi upload download serverıda görelim :) Beleş beleş kullanalım :9 Yahuu sizin maliyetlerden haberiniz yok galiba :)))

Link to comment
Share on other sites

kARDEŞİM HERKESİ KENDİ DURUMUN GİBİ DÜŞÜNME BIRAK PREMİYUM HESABI MADDİ DURUM YÜZÜNDEN İNTERNETİ BİLE ORTAKLAŞA ALIYOR KULLANIYOR VE AYRICA BEN SİGARA DENEN İLLETİDE KULLANMIYORUM VELEVKİ SENİN GİBİ PREMİYUM HS. ALACAK KADAR DURUMUM İYİ OLSA BİLE SIRF ALAMAYAN İNTERNETİ KISITLI KULLANANLARIN HATRINA İPTAL ETTİRİRDİM BENCİLLİK DENEN İLLET İNSANA BULAŞTIMI İŞTE ÇIKMAK BİLMİYOR.

Birader bende şu an premium kullanıyom.türkiye bile boykot etse ne yazar dünya çapında kaliteli bi uplad sitesidir türkiye bile kullanmasa dokunmaz.mademkı premium alacak durumda deilsen sene benim gibi 3 veya 4 arkadaş bul ortaklaşa 6 ay yada 1 senelik üyelik al sende benim gibi kurtul kafan ağrımasın :)

İsyanın Nefsine Sİtemin ALLAH A olsun

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar, maddi durumu iyi olmayan arkadaşları anlayışla karşılıyorum ama olaya biraz profesyonel gözle bakacak olursak adamlar dünyanın 1 numarsı ve gayet işlevsel çalışıyor. ben devamlı yıllık premium alıyorum ve imkanım elverdiği ölçüde arkadaşlarımla paylaşıyorum. ve bizi de gayet güzel idare ediyo. diyelimki boykot işe yaradı he hatta hırsımızı alamadık ve rapidi kapattık :)

sonra???? kime faydası var.... rapid gider yerine mapid gelir.. olay gayet basit.. adamlar güzel bir hizmet veriyorlar ve karşılığında bi ücret istiyorlar.. artı microsoft gibi tekelcilikte yapmıyorlar.. inanın yıllık ücret hiç ödenmeyecek gibi değil ..bi arkadaş sigara parası kadar demiş .. yıllık sigara parası tam 1000 dolar yapıyo............:) ama tekrar ediyorum alamıyan arkadaşlar içiiin üzgünüm. birde dünya böylesine rapide aboneolmuşken ve tadını almışken kimse alternatif sitelere adım atmaz..

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım bizde isyan ediyoruz niyetinde iyi onuda anlıyoruz haklısın ama arkadaşlarda haklı yapacak birşey ben de mesela premium hesap almaya yakınım arkadaşla ortalaşa alıcaz tek çare olarak yoksa böle başından kalkamam tek alırsam 1 aylık alcaksan örneğin ortaklaşa 2 kişi alsanız adam başı 7.5 lira düşer yani benim düşüncem isyan etmek yerine alternatif çözümler bulabilirsin :)

Link to comment
Share on other sites

rapid i icat eden vatandaş yada sahibi her kimse bence facebook tan cok daha kaliteli bir site. neden mi ? düşünsenize serverlarında barındırdığı bilgileri. envai çeşit dosya crack oyun müzik yazı film vs vs vs.

gelelim boykot olayına bir arkadaş demiş premium kullanınca rapid ten kralı yok gerçekten öyle yok... zamanında hemenpaylaş gibi bir site vardı. türk malı çokta başarılı idi. ama zamanla ne oldu site yasaklandı neymiş telif hakkı neymiş kanun yasa...

bizim kanunlarımız youtube u yasaklar hemen paylaş ı yasaklar ama rapid e birşey diyemez arkası kuvvetli adamlar. israil parmağı var demişlerdi bir ara aslını bilmiyorum.. boykotta artık kar etmez bence o arşiv rapidde oldukça o serverlar boyle hızlı oldukca gider bu devran.

ki türkiye den baglanan kullanıcı sayısı siteyi engelleyecek düzeyde degildir eminim ki .. ne zamandır free bile indiremiyoruz. hep dolu hep dolu

Link to comment
Share on other sites

free indirmek kullanıcının hakkı değil kullandırıcının

lütfudur o yüzden insanların elinden fazlaca bişey gelmez

üstelik adamların butun ülkelerde milyonlarca kullanıcısı var

5-10 bin kişi onlarını umrunda bile olmayabilir, öte yandan objektif

olmak lazım biz rapid'in sahibi olsaydık free kullanıcıları için ard arda

indirtirmiydik ne kadar indirtirdik gerçekçi olmak lazım

Link to comment
Share on other sites

Konu defalarca tartışıldı.Bi sonuca varacakmı acaba sürekli bu konuları açan arkadaşlar meraklanıyorum ve takip ediyorum..Ayrıca konuyu açan arkadaş konu içeriğini komple büyük yazmak pek hoş olmuyor..Bende şikayetçiyim ama boykot gibi bana saçma gelen bi davranışa girmedim.HotFile kullanmaya torrent kullanmaya başladım,memnunumda ve paylaşımlarımıda HotFile üzerinden yapıyorum...Alternatif çözümler üretmezseniz bazı sitelerin kölesi ve kendinizce mağduru olursunuz..

Link to comment
Share on other sites

Aslında hotfile de iyide onda 30 dakka bekleme süresi war gene de en iyisi rapid :)

siz biraz daha sabredin rapid sitesi yenilik yapar yakında sürekli böyle kalacak da deil yani

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...