Jump to content

Chrome'da Hata Bulana Para Ödülü


MC_ecel

Recommended Posts

chrome-da-hata-bulana-para-odulu-504542.

Chrome'da Hata Bulana Para Ödülü

Google, Chrome ve Chromium tarayıcılarındaki açık ve hataları bulan uzmanlara para ödeyeceğini açıkladı. Chrome'da bulunan bir hatanın bedeli ne kadar?

Google, Chrome tarayıcısının açık kaynaklı sürümü olan Chromium projesindeki açıkları ve hataları bulan uzmanlara ödeme yapacağını açıkladı.

Chromium'un resmi sitesinde yayınlanan duyuruda, Chromium'un kodlarında buldukları her açık için 500 $ ödeme yapılacağı belirtildi.

Ciddi hatalara daha çok para

Ayrıca, araştırmacılar eğer Google tarafından "çok ciddi" olarak tanımlanan bir hata bulurlarsa, Google'dan toplam 1337 $ alacaklar. Ancak Google, hangi hataları "çok ciddi" olarak tanımladığını açıklamadı.

Hata başına 500 $ kulağa çok gelebilir, fakat üçüncü parti güvenlik şirketleri, uzmanlara tarayıcılarda buldukları hata başına 10000 $'a yakın bir ücret teklif ediyorlar. Google'ın bu konuda biraz cimri davrandığını söyleyebiliriz.

Kaynak:

milliyet.com.tr[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

ben bi hata buldum bile internet download manager eklentisi eklenmiyor... ne iş :) youtubede falan video izlerken üstte indir diye niye çıkmıyor...

:D

ekleniyor interdet download manageri ac secenekler gelismiş tarayıcı ilişkendirmeyi kullan diyip google cromemu sec tamam de bilgisayarı yeniden başlat tamamdır

hemde bu bir açık degilki

Link to comment
Share on other sites

Firefox'u yakında sollayacağını düşünüyorum.Şu anda Chrome ; Firefox'un en başta çıktığı gibi rahat kullanılıyor ama şimdi firefox'u açıyorum açılması ayrı dert yediği CPU ayrı...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...