Jump to content

Copy, Cd And Dvd Tools - ücretsiz - Direk Tek Linkler


_2024_
 Share

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By _2024_
      SARDU MultiBoot Creator PRO v5.3.0 Multilingual

      SARDU MultiBoot Creator PRO v5.3.0 Multilingual
      What can SARDU do?
      MultiBoot Creator: everything you need for computer maintenance, always within reach on a USB Flash Drive with an easy to navigate MultiBoot menu
       
      Who needs SARDU?
      If you are a professional who is always on the lookout for the best solution to optimise your work flow, and need all the tools required for computer maintenance easy to hand, SARDU MultiBoot Creator is the solution to your problems.
      If you are involved in digital forensics and are looking for a tool that will allow you to boot all your BIOS Legacy and UEFI PCs, SARDU MultiBoot Creator software is the right choice.
      If you simply want to troubleshoot and resolve any issues you or your friends with your PCs, you will find SARDU MultiBoot Creator has your back.
       
      What can SARDU do?
      SARDU MultiBoot Creator is a Windows and Linux software with which you can create a USB Flash Drive which meets your needs by choosing from a catalogue of over 300 bootable ISO images.
      Do you need to install Windows from a USB, booting from Legacy BIOS or UEFI*?
      With the Pro version of SARDU MultiBoot Creator, it is both quick and simple to create a USB Flash Drive from which you can then select the version of Windows you want to install, hopefully after having recovered or secured all your data and documents.
      You can take advantage of the speeds available on the latest USB media, with respect to DVDs, to get a new Windows installation in just a few minutes.
      * Secure Boot must be disabled
       
      With SARDU MultiBoot Creator there is no need to connect an external DVD player and/or carry around dozens of DVDs and/or other drives: you only need a single USB Flash Drive created with our software, which contains everything you need to carry out ordinary and extraordinary maintenance on a PC, and that you can then choose to boot from the easy to navigate MultiBoot menu and its 4 macro categories: Antivirus, Utility, Linux, Windows.
      It doesn't matter if the system is so damaged as to make it impossible to boot Windows or Linux, the operating system has crashed, or even the hard disk is missing.
      Using the same USB Flash Drive created with SARDU MultiBoot Creator you can: install Windows, debug, clone, make a backup and/or restore a Windows or Linux operating system - perhaps even Windows PE or one of the more than 200 Linux Live distributions, recover and save data, recover or change passwords, test your RAM and check the status of a hard disk, or give new life to an old PC.
      SARDU MultiBoot Creator is the number one MultiBoot Creator software since 2008, used by leading IT professionals and companies in 237 countries.
      What else?
      SARDU MultiBoot Creator MultiBoot Creator is a portable software, which does not require installation.
      Download it from our website, unzip the file and SARDU MultiBoot Creator is ready to go.
       
      Test the security of your networks, browse anonymously with TOR, using the distributions used by hackers around the world.
       
      Clone your discs, create incremental backups, protect and secure your data, restore backup copies of different operating systems. These tools are all at your disposal on a single USB Flash Drive created with SARDU MultiBoot Creator.
       
      It uses the latest tools to test and troubleshoot various types of hardware, check hardware errors, faults and instability issues.
       
      Do you have some old PCs lying around that you want to bring back to life? With a USB Flash Drive created with SARDU MultiBoot Creator, you can try different Linux distributions to use with older hardware, or perhaps even reinstall Windows XP (not nlited).
       
      Use your work PC, booting from USB in secure mode, using it as a "Media Studio" multimedia player, or a "gaming" machine.
       
      SARDU MultiBoot Creator has an advanced integrated downloader: create the list of ISO images, start the download and you will then see the list of downloaded images on your USB. Once you have downloaded the ISO images you have selected, SARDU MultiBoot Creator will then create your MultiBoot USB Flash Drive in one single step.
       
      If you don't know the list of the ISOs managed by SARDU MultiBoot Creator, if you want to analyse their main features, visit this page, perhaps even taking advantage of the powerful search engine through the use of simple TAGs.
      In PRO versions of the software, you can check the categorisations (TAGS); each time you hover the mouse over the name of an ISO, a window appears, displaying the name used by SARDU MultiBoot Creator to manage the ISO file and its relative TAGs.
       

      SARDU ne yapabilir?
      MultiBoot Creator: Bilgisayar bakımı için ihtiyacınız olan her şey, gezinmesi kolay MultiBoot menüsüne sahip bir USB Flash Sürücüde her zaman elinizin altında
      Sardu'ya kimin ihtiyacı var?
      İş akışınızı optimize etmek için her zaman en iyi çözümü arayan ve bilgisayar bakımı için gereken tüm araçlara ihtiyaç duyan bir profesyonelseniz, SARDU MultiBoot Creator sorunlarınızın çözümüdür.
      Dijital adli tıpla uğraşıyorsanız ve tüm BIOS Eski ve UEFI bilgisayarlarınızı önyüklemenize izin verecek bir araç arıyorsanız, SARDU MultiBoot Creator yazılımı doğru seçimdir.
      Siz veya arkadaşlarınızın bilgisayarlarınızla ilgili sorunlarını gidermek ve çözmek istiyorsanız, SARDU MultiBoot Creator'ın arkanızda olduğunu göreceksiniz.

      SARDU ne yapabilir?
      SARDU MultiBoot Creator, 300'den fazla önyüklenebilir ISO görüntüsünden oluşan bir katalog arasından seçim yaparak ihtiyaçlarınızı karşılayan bir USB Flash Sürücü oluşturabileceğiniz bir Windows ve Linux yazılımıdır.
      Windows'u bir USB'den yüklemeniz, Eski BIOS veya UEFI * 'den önyükleme yapmanız mı gerekiyor?
      SARDU MultiBoot Creator'un Pro sürümü ile, tüm verilerinizi ve belgelerinizi kurtardıktan veya güvenceye aldıktan sonra, yüklemek istediğiniz Windows sürümünü seçebileceğiniz bir USB Flash Sürücü oluşturmak hem hızlı hem de basittir.
      Sadece birkaç dakika içinde yeni bir Windows yüklemesi elde etmek için dvd'lerle ilgili olarak en son USB ortamlarında bulunan hızlardan yararlanabilirsiniz.* Güvenli Önyükleme devre dışı bırakılmalıdır

      SARDU MultiBoot Creator ile harici bir DVD oynatıcı bağlamanıza ve / veya etrafta düzinelerce DVD ve / veya başka sürücü taşımanıza gerek yoktur: bir bilgisayarda sıradan ve olağanüstü bakım yapmak için ihtiyacınız olan her şeyi içeren yazılımımızla oluşturulmuş tek bir USB Flash Sürücüye ihtiyacınız vardır. daha sonra gezinmesi kolay Çoklu önyükleme menüsünden ve 4 makro kategorisinden önyüklemeyi seçebilir: Antivirüs, Yardımcı Program, Linux, Windows.
      Sistemin Windows veya Linux'u önyüklemeyi imkansız hale getirecek kadar hasarlı olması, işletim sisteminin çökmesi veya hatta sabit diskin eksik olması önemli değil.
      SARDU MultiBoot Creator ile oluşturulan aynı USB Flash Sürücüyü kullanarak şunları yapabilirsiniz: Windows'u yükleyin, hata ayıklayın, klonlayın, bir Windows veya Linux işletim sistemini yedekleyin ve / veya geri yükleyin - belki de Windows PE veya 200'den fazla Linux Live dağıtımından biri, verileri kurtarın ve kaydedin, şifreleri kurtarın veya değiştirin, ram'inizi test edin ve bir sabit diskin durumunu kontrol edin veya eski bir bilgisayara yeni bir hayat verin.
      SARDU MultiBoot Creator, 2008'den bu yana 237 ülkede önde gelen BT uzmanları ve şirketleri tarafından kullanılan bir numaralı MultiBoot Creator yazılımıdır.
      Başka?
      IdeaSARDU MultiBoot Creator MultiBoot Creator, kurulum gerektirmeyen taşınabilir bir yazılımdır.
      Web sitemizden indirin, dosyayı açın ve SARDU MultiBoot Creator kullanıma hazırdır.

      Dünyanın dört bir yanındaki bilgisayar korsanlarının kullandığı dağıtımları kullanarak ağlarınızın güvenliğini test edin, TOR ile anonim olarak göz atın.

      Disklerinizi ideal hale getirin, artımlı yedeklemeler oluşturun, verilerinizi koruyun ve güvence altına alın, farklı işletim sistemlerinin yedek kopyalarını geri yükleyin. Bu araçların tümü, SARDU MultiBoot Creator ile oluşturulan tek bir USB Flash Sürücüde hizmetinizdedir.

      IdeaIt, çeşitli donanım türlerini test etmek ve gidermek, donanım hatalarını, hataları ve kararsızlık sorunlarını kontrol etmek için en son araçları kullanır.

      Etrafta hayata döndürmek istediğin bazı eski bilgisayarların olduğunu mu düşünüyorsun? SARDU MultiBoot Creator ile oluşturulmuş bir USB Flash Sürücü ile, eski donanımlarla kullanmak için farklı Linux dağıtımlarını deneyebilir veya hatta Windows XP'yi (nlited değil) yeniden yükleyebilirsiniz.

      USB'den güvenli modda önyükleme yaparak, onu bir "Medya Stüdyosu" multimedya oynatıcı veya bir "oyun" makinesi olarak kullanarak iş PC'nizi kullanın.

      IdeaSARDU MultiBoot Creator'ın gelişmiş bir entegre indiricisi vardır: ISO görüntülerinin listesini oluşturun, indirmeyi başlatın ve ardından usb'nizde indirilen görüntülerin listesini göreceksiniz. Seçtiğiniz ISO görüntülerini indirdikten sonra, SARDU MultiBoot Creator, MultiBoot USB Flash Sürücünüzü tek bir adımda oluşturacaktır.

      FİKİRSARDU MultiBoot Creator tarafından yönetilen İso'ların listesini bilmiyorsanız, ana özelliklerini analiz etmek istiyorsanız, bu sayfayı ziyaret edin, hatta belki de basit etiketler kullanarak güçlü arama motorundan yararlanın.
      Yazılımın PRO sürümlerinde kategorileri (ETİKETLERİ) kontrol edebilirsiniz; Fareyi her ISO adının üzerine getirdiğinizde, ISO dosyasını ve ilgili etiketlerini yönetmek için SARDU MultiBoot Creator tarafından kullanılan adı görüntüleyen bir pencere belirir.
       
      Homepage
      OS : Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11 (x86-x64)
      Language: ML / ENG
       
      Exe - Hash
      SARDU MultiBoot Creator PRO v5.3.0 Multilingual TEAM-Full
      CRC32: 092A6D59
      MD5: A34E510CE6E5E1B4981A2CBF433085A7
      SHA-1: 376D8474F57DC6965D1795CE816380EB0B7D690F
      Size: 35 MB
      Download TEAM-Full
      https://mir.cr/0JDRWHV4
    • By _2024_
      Office and Business Tools Adobe Acrobat Reader DC2020.013.20074 Banktivity6.1.1 Banktivity for Mac7.4.1 Basecamp for Mac2.2.5 BookMacster3.0.5new BuzzBundle for Mac2.55.8 calibre6.1.0 Calibre6.5.0 Cardhop for Mac2.2 Curio18.0 DeepL for Mac4.2.7961new EagleFiler1.9.7 EagleFiler for Mac1.9.8 Epubor Ultimate eBook Converter for Mac3.0.12.1028 Evernote10.54.4new ExactScan pro19.12.28 Fantastical for Mac3.7.0 Final Draft for Mac12.0.4 Flip PDF Plus for Mac6.11.3 Freeplane for Mac1.9.5 GnuCash for Mac5.4new Grammarly for Mac1.9.1.0 Infix Pro for Mac7.6.8 iTaskX for Mac5.1.1 Kindle for Mac1.33 LaTeXiT for Mac2.16.2 Ledger Live Desktop for Mac2.42.0 LibreOffice for Mac7.4.5new Linguix for Mac1.0 LinkAssistant for Mac6.44.12new MacJournal For Mac7.3.1 MarsEdit for Mac4.5.7 Master PDF Editor for Mac5.7.53 Maxima for Mac5.46.0 Microsoft Excel for Mac16.65 Microsoft Office for Mac2019 for Mac 16.53new Microsoft PowerPoint for Mac16.65 Microsoft Word for Mac16.65 MindManager22.2.134 Mindomo Desktop for Mac10.7.3new MoneyWell for Mac3.1.2 NeoOffice for Mac2017.32 NetNewsWire for Mac6.0.3 Notion for Mac2.1.15new Nuclino for Mac1.6.1 Obsidian for Mac0.15.6 OCRKit20.1.6 OmniFocus3.11.6 OmniFocus for Mac3.11.6 OmniGraffle7.19.4 OmniGraffle for Mac7.18.5 OmniOutliner5.1.1 OmniOutliner for Mac5.5.1 OmniPlan for Mac4.2.4 ONLYOFFICE for Mac7.3.0new PDF Expert for Mac2.5.21 PDF pen9.0.2 PDF Studio for Mac2022.0.1 PDFpen12.2 PDFpenPro13.1 PDFsam Basic4.3.2 Prizmo4.3.1 QuarkXPress for Mac2019 15.2.1 QuickBooks Online Desktop Client for Mac4.4.0 Quip7.61.1 Quip7.67.0 Rank Tracker for Mac8.41.9 SAGE for Mac8.9 (OS X 10.14.6) Sejda PDF Desktop for Mac7.5.2 Simplenote for Mac2.21.0 Skim for Mac1.6.9 Slite for Mac1.2.14 Smultron for Mac12.0.7 TeXMaker5.1.4new Texpad1.8.19 TeXShop5.15new TextExpander for Mac6.8.2 TheBrain12.0.80.0 Things for Mac3.15.13 TickTick for Mac4.2.60 Tinderbox for Mac9.2.1 Typora for Mac1.7.5new Ultimaker Cura for Mac5.1.1 Vienna3.7.2 XMind for Mac2020 12.0.2 Zotero for Mac5.0.96 MAC DOWNLOAD FULL
       
    • By _2024_
      System Utilities and Tools All in One Runtimes | Offlinev2.5.0 Windows PowerShellv7.3.4(32Bit) Windows PowerShellv7.3.4(64Bit) kelk2010 8GadgetPack34.0 Abelssoft StartupStar2022.14.0.29189 Acronis Disk Director Server12.5 Build 163 Acrylic Menus0.2 Advanced Autoclicker1.1.33.2 Advanced PC Cleanup1.5.0.29138 Advanced System RepairPro 1.9.6.3 Advanced UninstallerPRO v13.26.0.68 AllMapSoft Universal Maps Downloaderv10.184new Amazing SliderEnterprise 6.8 AOMEI Partition Assistant8.5 Ashampoo Privacy Inspectorv1.0 Ashampoo WinOptimizerv26.00.11 Auslogics Disk DefragProfessional 9.2.0.3 Auslogics Reg CleanerProfessional 8.5.0.1 Auto Shutdownv1.0.0(64Bit) AVG Tune Up Utilities20.1 Build 2404(32Bit) AVG Tune Up Utilities21.2 build 2897(64Bit) AVG TuneUpv21.2 build 2916 Avira System SpeedupPro v6.25.0.17 Backup4allProfessional 7.3.403 BackupChain DriveMaker9.0.245 BCWipe Privacy Guard1.0.2.3 BirdFont3.7.1 BlankAndSecurev7.33(32Bit) BlankAndSecurev7.33(64Bit) BlueStacksv5.21.205.1001(64Bit)new BlueStacksOnline v5.20.0.1037 BlueStacksv5.14.21.1004(32Bit) Caffeine1.96(32Bit) Caffeine1.96(64Bit) CCleaner6.22.10977new Chris-PC CPU Boosterv2.08.08 Chris-PC RAM Boosterv7.04.28 Clean Disk Security8.21 CleanSweepv2.1.8 ConceptDraw Office6.0.0.0(64Bit) CopyFolders1.0.6.5 Corel iGrafx OriginsPro 17.5.0.1268 Crystaldiskinfov9.2.2 DeskSoft WindowManager10.0.5 DirectXRuntimes June 2010 Disk Gazerv1.2.0 DiskInternals Linux Readerv4.19.0.0 Dissy1.0.0 DoYourClone2.6 Drive SnapShot1.46.0.18148 DriverHub1.2.5.5279 DtSearch Desktop7.94.8609 DtSearch Engine7.94.8609 Dup ScoutUltimate v14.4.38(32Bit) Dup ScoutUltimate v14.4.38(64Bit) EASEUS Partition Master18.2.0 Build 20231213 All Edition EaseUS Partition Master18.2.0 Build 20231213 WinPE(64Bit) EasyUEFIEnterprise 4.9 R1 EAZ Solution Baseline Shield12.0 Build 2707221968 Enigma Virtual Box9.70 Build 20210713 ExamDiffPro Master 10.0.1.12(32Bit) ExamDiffPro Master 10.0.1.12(64Bit) ExtraDisks Homev22.7.1(64Bit) Family Tree Maker2017 v23.3.0.1570 FanControlv133new Fix Windows 10 Privacy1.1.1.2 Folder Guardv23.5.0(64Bit) Folder Guard18.7(32Bit) Folder Lock7.7.4 FontLab VIv8.0.1.8248(32Bit) FontLab VIv8.0.1.8248(64Bit) ForceDeletev1.1.0 FurMarkv1.29.0 Futuremark 3DMark2.8.6546 Advanced - Pro(64Bit) Games for Windows Software3.5 GeekbenchPro v6.0.3(64Bit) Get WSUS Content NET2.9.0.0 Gilisoft Any Video Encryptor2.0.0 GiliSoft USB Lock10.0 Gillmeister Rename Expert5.21.7 Gillmeister Rename Expert5.17.1 Glary Tracks Eraser5.0.1.227 Gnome Partition Editor (GPartEd) Live1.3.1-1(32Bit) Gnome Partition Editor (GPartEd) Live1.3.1-1(64Bit) GPT fdiskv1.0.9 Hard Disk SentinelPro v6.01.3 Hardwipe5.2.1(64Bit) HD Tune Pro5.70 HDD Health4.2 HP Support Assistant9.6.714.0 Intel Processor Identification Utilityv7.0.0 IObit Smart DefragPro 7.1.0.71 IObit Start Menu 8Pro v5.4.0.2 IObit UninstallerPro v12.4.0.6 IObit Unlockerv1.3.0.11 Jump Pointv1.8.5.0 Kerish Doctor2020.4.85 LastPass Password ManagerFor Windows v4.117.0 LDPlayerv9.0.48.1(64Bit) LDPlayer4.0.78.0(32Bit) MathTypev7.7.0.237 Max Uninstaller6.3.3.9 Microsoft Silverlight5.1.50907.0 MikroTik RouterOS6.42.6 Level 6 MikroTik RouterOS6.40.5 Level 6 for VMware MiniTool Partition WizardEnterprise 12.3.0 MiniTool Partition WizardUltimate 12.3.0 Monitor Test Utilityv2.0.0 Mystifyv1.1(64Bit) NirLauncher Packagev1.30.7 NSIS3.08 O&O ShutUp101.6.1401 OCCTv12.1.10.99(64Bit) One CommanderPro v3.71.1new OneLaunch4.100.1 Open Shell (Classic-Start)v4.4.171 OpenSSL1.0.2j Paragon Hard Disk Manager17 Advanced 17.20.11(32Bit) Paragon Hard Disk Manager17 Advanced 17.20.14(64Bit)new Parkdale3.03 PassMark PerformanceTest10.1 Build 1004 PC Auto Shutdown6.8 PCFerretPro 4.0.1.1004 Phoenix OSv3.6.1.564(64Bit) PoeditPro 2.0.9 Build 5330 PortableApps15.0.1 PowerArchiverStandard 2019 19.00.50 Prevent RestoreProfessional 2020.00 Prey windowsv1.10.5(32Bit) Prey windowsv1.10.5(64Bit) Privacy EraserPro v5.26 Build 4279 Process LassoPro 11.0.0.34(32Bit) Process LassoPro v12.4.1.10(64Bit) Qiplex Large Files Finderv1.4.2 R-Wipe & Clean20.0 Build 2261 Red Buttonv5.7 Reginald0.4.3 Registry Toolbox1.3.0 Revo UninstallerPro v5.1.5 RoboForm8.9.0 SafeEraseProfessional 15.13 Build 84(32Bit) SafeEraseProfessional 15.13 Build 84(64Bit) Sandboxie5.26 Scooter Beyond Compare4.2.6 Build 23150(32Bit) Scooter Beyond Compare4.2.6 Build 23150(64Bit) SsdReady1.40 Build 326 Stardock Start101.61 Stardock WindowBlinds10.71 Start Menu XPro 7.33 StopWinUpdates2.2 StyleControls VCL4.94 For Delphi XE2 Summitsoft Creative Fonts Collectionv2022 SuperCopier1.6.1.1 Syncovery ProEnterprise 8.18a Build 147(32Bit) Syncovery ProEnterprise 10.7.8 Build 129(64Bit) SysGaugeUltimate v8.7.14(32Bit) SysGaugeUltimate v8.7.14(64Bit) Sysinternals Suitev2022.08.16 System MechanicUltimate Defense 24.0.0.7 Tarma InstallMate9.91.0.7236 The Bat!Professional Edition 8.6.0(32Bit) The Bat!Professional Edition 8.6.0(64Bit) ThrottleStopv9.6 Title Bar Battery1.0.0 Build 1 Total Commander9.21 TweakNow WinSecret for Windows11 Plus v5.3.1new TweakNow WinSecret for Windows10 v3.2.0 TweakPowerv2.019 UltraCopier2.2.0.1 UltraUXThemePatcher4.2.1 Uninstall Tool3.6.0 Build 5684 USB Safely Removev6.4.3.1312 Vershd4.0.1 Virtual Display Manager3.3.2.44442 VMware Server2.0.2 VMware ThinappEnterprise 5.2.5 Build 12316 VMware Workstation10.0.7 Build 2844087(32Bit) VMware WorkstationPro Lite v16.2.0 Build 18760230(64Bit) VMware WorkstationPro v17.5.2.23775571(64Bit)new VMware Workstation Player15.1.0 Build 13591040 Commer(64Bit) VovSoft Placebo Cleaner1.0 VueMinderUltimate 2019.04 WAU Manager3.1.0.0 WezTerm20220807 113146 WhatPulse3.1 Windows RepairToolbox 3.0.3.5 Windows RepairFree 4.12.3 WinSlap1.4 WinTools netPremium 20.7 WinTools netPro 22.9 WinUtilitiesProfessional 15.53 WinZip Disk Tools1.0.100.18396 Wiresharkv3.6.6(32Bit) Wiresharkv4.2.4(64Bit)new Wise Auto Shutdown1.7.8.97 Wise Care 365Pro 6.4.1 Build 618 Wise Care 365Free 5.2.10 Wise Duplicate FinderPro 1.3.8.52 Wise Folder HidePro 4.3.8.198 XtraToolsPro 22.8.1(32Bit) XtraToolsPro 22.8.1(64Bit) YUMIv2.0.9.4 YUMIv0.0.4.6 UEFI Zentimo xStorage Manager2.1.5.1275 DOWNLOAD FULL
       
    • By _2024_
      All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO

      All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO
      Release: All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO
      Size: 6.58 GB
       
      Download
       
      https://nitroflare.com/view/DD3B7B9550B267F/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part1.rar
      https://nitroflare.com/view/3A1E908AB4E7E6C/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part2.rar
      https://nitroflare.com/view/D4101BC7072100D/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part3.rar
      https://nitroflare.com/view/490D17106AB0264/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part4.rar
      https://ddownload.com/zd3odrq86orh/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part1.rar
      https://ddownload.com/vs8vp2wxwswp/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part2.rar
      https://ddownload.com/w6f6ha3n5w7g/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part3.rar
      https://ddownload.com/ji4kzpcd9vxz/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part4.rar
      https://send.cm/zzw9vptjp4zi/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part1.rar
      https://send.cm/s66ew49s6ihk/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part2.rar
      https://send.cm/y4xacgk2pua0/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part3.rar
      https://send.cm/qmk8ooby92gs/All.Windows.DVD.INTERNAL.PROPER-XiSO.part4.rar
       
      or
      All Windows DvD Xiso

      All Windows DvD Xiso
      Home Page
      Topics
      All Windows DvD Xiso
      Language
      English
      Item Size
      9235492242
      All Windows DvD Xiso
      Addeddate
      2022-10-02 16:22:37
      Identifier
      all-windows-dvd-xiso
      Download Full ISO IMAGE FILES
      https://archive.org/download/all-windows-dvd-xiso/all_windows_dvd_1.iso
      https://archive.org/download/all-windows-dvd-xiso/all_windows_dvd_2.iso
    • By _2024_
      TFT Kilit Açma Araçları 2024 v4.4.2.1 | Ücretsiz eksiksiz bir Android, iOS kilit açma programı.

      TFT Kilit Açma Araçları programı: kapsamlı Android ve iOS cihaz kilit açma araçları.
      TFT Kilit Açma Araçları, Android, iOS cihazlarının kilidini açmak için kullanımı kolay ve güçlü bir programdır. Kullanıcıların FRP'yi (Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Koruması) atlamasına, önyükleyicinin kilidini açmasına, FRP'yi sıfırlamasına, ekran şifresini sıfırlamasına, parmak izini silmesine, verileri biçimlendirmesine ve daha pek çok şeye olanak tanır. Program, farklı markalardan çok çeşitli Android, iOS cihazlarını destekler. Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, Qualcomm, MTK, Unisoc, Apple iPhone ve Spreadtrum SPD gibi.
      TFT Kilit Açma Araçlarının başlıca özellikleri:
      FRP'yi Atla (Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Koruması): Bir Google hesabı kullanmadan Android cihazınızda FRP'yi kaldırın.
      Bootloader'ın kilidini açın: Daha fazla özelleştirmeyi etkinleştirmek için Android cihazınızın bootloader'ının kilidini açın.
      FRP'yi Sıfırla: Android cihazınızda FRP'yi sıfırlayın.
      İOS Apple iPhone'un kilidini açın
      Ekran Şifresini Sıfırla: Android cihazınızdaki kilit ekranı şifresini kaldırın.
      Parmak İzini Sil: Android cihazınızda kayıtlı parmak izini silin.
      verileri biçimlendir: Android, iOS Apple iPhone cihazınızdaki tüm verileri temizleyin.
      Çok çeşitli Android iOS Apple iPhone cihazlarını destekler: TFT Kilit Açma Araçları, farklı markalardan çok çeşitli Android cihazlarını destekler.
      not:
      TFT Kilit Açma Araçları'nın ücretsiz sürümü sınırlı işlevselliğe sahiptir. Tüm işlevlerin kilidini açmak için tam sürümü satın almalısınız.
      TFT Kilit Açma Araçlarını kullanmak, Android veya iOS cihazınızda veri kaybına neden olabilir. Lütfen kullanmadan önce verilerinizi yedekleyin.
      Önyükleyicinin kilidinin açılması, cihazınızın garantisini geçersiz kılabilir.
      TFT Kilit Açma Araçları, Android, iOS cihazlarının kilidini açmak için kullanımı kolay ve güçlü bir programdır. Program çok çeşitli Android cihazları destekler ve birçok işlevselliğe sahiptir. Sorun yaşamamak için lütfen programı kullanmadan önce talimatları dikkatlice okuyunuz.
      Özellik:
      Kilit Açma ve Sıfırlama
      FRP Baypas (Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Koruması): Oturum açma kimlik bilgilerine ihtiyaç duymadan Google'ın Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Korumasını atlayın.
      Bootloader'ın Kilidini Aç: Özel ROM'ları köklendirmek ve yüklemek için cihazın bootloader'ının kilidini açın.
      Ekran Kilidi Kaldırma: PIN, desen veya parmak izi ekran kilitlerini kaldırın.
      FRP Sıfırlama: Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Koruması durumunu sıfırlayın.
      Diğer sıfırlamalar: FRP UART eMMC, FRP UART UFS, FRP UART İndirme Modu gibi çeşitli sıfırlama türlerini gerçekleştirin.
      Onarım ve Kurtarma
      Yanıp Sönüyor (Okuma ve Yazma): Stok bellenimini flaşlayın veya cihazdan bellenim verilerini okuyun.
      IMEI Onarımı: Bozuk veya geçersiz IMEI numaralarını onarın.
      Sertifika Yazma: Cihaza güvenlik sertifikaları yazın.
      Çeşitli Onarımlar: Wi-Fi MAC, S/N, ülke kodu, Bluetooth adresi ile ilgili sorunları onarın.
      OPPO Kimliğinin Kaldırılması: OPPO Kimliğini cihazlardan kaldırın.
      Uyumluluk
      Çoklu Üreticiler: Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Nokia, Lenovo, Vivo, Tecno ve daha fazlası gibi büyük markaları destekler.
      Çoklu Yonga Setleri: Qualcomm, MTK (MediaTek), Spreadtrum ve diğerleri dahil olmak üzere çeşitli yonga setleriyle çalışır.
       
      Ekran görüntüsü


      TFT Unlock Tools 2024 v4.4.2.1 | Complete Android, iOS unlocking program for free.
      TFT Unlock Tools program: comprehensive Android and iOS device unlocking tools.
      TFT Unlock Tools is an easy-to-use and powerful program for unlocking Android, iOS devices. It allows users to bypass FRP (Factory Reset Protection), unlock bootloader, reset FRP, reset screen password, delete fingerprint, format data and many more. The program supports a wide range of Android, iOS devices from different brands. Such as Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, Qualcomm, MTK, Unisoc, Apple iPhone and Spreadtrum SPD.
      Main features of TFT Unlock Tools:
      Bypass FRP (Factory Reset Protection): Remove FRP on your Android device without using a Google account.
      Unlock bootloader:  Unlock the bootloader of your Android device to enable further customization.
      Reset FRP:  Reset FRP on your Android device.
      Unlock iOS Apple iPhone
      Reset Screen Password:  Remove the lock screen password on your Android device.
      Delete Fingerprint:  Delete the fingerprint registered on your Android device.
      format data: Clear all data on your Android, iOS Apple iPhone device.
      Supports a wide range of Android iOS Apple iPhone devices:  TFT Unlock Tools supports a wide range of Android devices from different brands.
       
      note:
      The free version of TFT Unlock Tools has limited functionality. You must purchase the full version to unlock all functionality.
      Using TFT Unlock Tools may cause data loss on your Android or iOS device. Please backup your data before use.
      Unlocking the bootloader may void your device's warranty.
      TFT Unlock Tools is an easy-to-use and powerful program for unlocking Android, iOS devices. The program supports a wide range of Android devices and has a lot of functionality. Please read the instructions carefully before using the program to avoid problems.
      Features:
      Unlocking and Resetting
      FRP Bypass (Factory Reset Protection):  Bypass Google's Factory Reset Protection without the need for login credentials.
      Unlock Bootloader:  Unlock the device's bootloader for rooting and installing custom ROMs.
      Screen Lock Removal:  Remove PIN, pattern, or fingerprint screen locks.
      FRP Reset:  Reset Factory Reset Protection status.
      Other resets:  Perform various types of resets, such as FRP UART eMMC, FRP UART UFS, FRP UART Download Mode.
      Repair and Recovery
      Flashing (Read & Write):  Flash stock firmware or read firmware data from the device.
      IMEI Repair:  Repair corrupted or invalid IMEI numbers.
      Certificate Writing:  Write security certificates to the device.
      Various Repairs:  Repair issues related to Wi-Fi MAC, S/N, country code, Bluetooth address.
      OPPO ID Removal:  Remove OPPO ID from devices.
      Compatibility
      Multiple Manufacturers:  Supports major brands like Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Nokia, Lenovo, Vivo, Tecno, and more.
      Multiple Chipsets:  Works with a variety of chipsets, including Qualcomm, MTK (MediaTek), Spreadtrum, and others.
      System Requirements
      Windows 7/ 8/ 8.1/ 10 / 11 (32Bit / 64-bit – all editions)
      File Info
      Official Website : https://www.facebook.com/iqt34m
      Software Version : 2024 v4.4.2.1
       File Name : Full Setup TFTUnlock.rar
       File Size : 415.97 MB
      File Type : *.rar
      TFT Unlock Tools-2024-4.4.2.1 Fix Setup 1 exract Full Setup TFTUnlock.zip 2 open install 3 Choose uninstall TFTUnlock 4 Choose the Install button https://www.mediafire.com/file/zajhosnu61dyx4w/Full+Setup+TFTUnlock.rar/file
      or
      https://www.mirrored.to/files/I0TVZ876/TFT_Unlock_Tools_2024_v4.4.2.1.zip_links
      Software Password = TFT
      WinRar Password = TFT
      Yazılım Şifresi = TFT
      WinRAR Şifresi = TFT
       
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...