Jump to content

Telegram V10.13.0 (premium)


uN1versum
 Share

Recommended Posts

Telegram v10.13.0 (Premium)

Gereksinimler: 6.0 ve üzeri
Genel Bakış: Saf anlık mesajlaşma — basit, hızlı, güvenli ve tüm cihazlarınız arasında senkronize. 800 milyondan fazla aktif kullanıcısı ile dünyanın en çok indirilen 10 uygulamasından biri.

?dm=JQ80?dm=HSKR

HIZLI: Telegram, dünya çapındaki benzersiz dağıtılmış veri merkezleri ağı aracılığıyla insanları birbirine bağlayan, piyasadaki en hızlı mesajlaşma uygulamasıdır.

SENKRONİZE: Tüm telefon, tablet ve bilgisayarlarınızdan mesajlarınıza aynı anda ulaşabilirsiniz. Telegram uygulamaları bağımsız olduğundan telefonunuzu bağlı tutmanıza gerek yoktur. Bir cihazda yazmaya başlayın ve mesajınızı diğer cihazda tamamlayın. Verilerinizi bir daha asla kaybetmeyin.

SINIRSIZ: Medya ve dosyaları tür ve boyut sınırlaması olmaksızın gönderebilirsiniz. Sohbet geçmişinizin tamamı cihazınızda disk alanı gerektirmeyecek ve ihtiyacınız olduğu sürece Telegram bulutunda güvenli bir şekilde saklanacaktır.

GÜVENLİ: Kullanım kolaylığı ile birlikte en iyi güvenliği sağlamayı misyonumuz haline getirdik. Sohbet grupları medyası vb. dahil olmak üzere Telegram'daki her şey, 256 bit simetrik AES şifreleme, 2048 bit RSA şifreleme ve Diffie–Hellman güvenli anahtar değişiminin bir kombinasyonu kullanılarak şifrelenir.

%100 ÜCRETSİZ ve AÇIK: Telegram, geliştiricilerin açık kaynak uygulamaları için tamamen belgelenmiş ve ücretsiz bir API'ye ve indirdiğiniz uygulamanın yayınlanan kaynak koduyla tamamen aynı kaynak koddan oluşturulduğunu kanıtlamak için doğrulanabilir yapılara sahiptir.

GÜÇLÜ: 200000'e kadar üyeyle grup sohbetleri oluşturabilir, her biri 2 GB'a kadar her türden büyük video belgelerini (.DOCX .MP3 .ZIP vb.) paylaşabilir ve hatta belirli görevler için botlar ayarlayabilirsiniz. Telegram, çevrimiçi topluluklara ev sahipliği yapmak ve ekip çalışmasını koordine etmek için mükemmel bir araçtır.

GÜVENİLİR: Mesajlarınızı mümkün olduğunca az veri kullanarak iletmek için tasarlandı Telegram, şimdiye kadar yapılmış en güvenilir mesajlaşma sistemidir. En zayıf mobil bağlantılarda bile çalışır.

EĞLENCE: Telegram, uygulamanızın görünümünü değiştirmek için güçlü fotoğraf ve video düzenleme araçlarına, animasyonlu çıkartmalara ve tamamen özelleştirilebilir emoji temalarına ve tüm ifade ihtiyaçlarınızı karşılamak için açık bir çıkartma/GIF platformuna sahiptir.

BASİT: Benzeri görülmemiş bir dizi özellik sunarken arayüzü temiz tutmaya büyük özen gösteriyoruz. Telegram o kadar basit ki onu nasıl kullanacağınızı zaten biliyorsunuz.

ÖZEL: Gizliliğinizi ciddiye alıyoruz ve hiçbir zaman üçüncü tarafların verilerinize erişmesine izin vermeyeceğiz. Her iki tarafa da gönderdiğiniz veya aldığınız mesajları istediğiniz zaman ve iz bırakmadan silebilirsiniz. Telegram, verilerinizi size reklam göstermek için asla kullanmaz.

Maksimum gizlilikle ilgilenenler için Telegram, Gizli Sohbetler sunar. Gizli Sohbet mesajları, katılan her iki cihazdan da otomatik olarak kendi kendini imha edecek şekilde programlanabilir. Bu şekilde her türlü kaybolan içeriği gönderebilirsiniz: mesajlar, fotoğraflar, videolar ve hatta dosyalar. Gizli Sohbetler, bir mesajın yalnızca hedeflenen alıcı tarafından okunabilmesini sağlamak için Uçtan Uca Şifreleme kullanır.

Bir mesajlaşma uygulamasıyla yapabileceklerinizin sınırlarını genişletmeye devam ediyoruz. Daha yaşlı habercilerin Telegram'a yetişmesi için yıllarca beklemeyin; devrime bugün katılın.

Mod Bilgisi:
★ Yalnızca bu Premium özellikler çalışır, diğerleri sunucu tarafındadır:
✓ : Reklam Yok (Krediler hariç)
✓ : Premium uygulama simgeleri
✓ : 10 Sabitlenmiş sohbet
✓ : 10 favori çıkartma
✓ : 20 klasör
✓ : Klasör başına 200 sohbet
✓ : Gelişmiş sohbet yönetimi
◉ İndirme Hızı Arttırma Etkin
◉ İmza Doğrulaması Devre Dışı
◉ AOSP Uyumlu / Google Yok
◉ CPU arşivi: Evrensel
◉ Tam Çoklu Dil
◉ Tüm hata ayıklama Bilgileri Kaldırıldı
◉ Optimize Edilmiş Grafikler /
Mixroot tarafından Modlanan

Zipalign Yenilikler:
Değişiklik günlüğü yok.

Bu uygulamada kredi reklamları var

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger

varsayılan :

https://dropgalaxy.com/drive/b78kee3ae3qa
https://userupload.net/56nkcqlve1ix
https://djxmaza.in/how-to-do-a-bluehost-domain-search/
https://get.rahim-soft.com/apply.html

Klon :

https://dropgalaxy.com/drive/h2aji52kfui8
https://userupload.net/9u4ehhwc9zhj
https://get.rahim-soft.com/get.html

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...