Jump to content

Defenderui Pro 2025'e Kadar Tamamen ücretsiz! 👀


alcalmc
 Share

Recommended Posts

Posted (edited)

1687478212_DefenderUIPRO1.22-SoftwareUpdates-NsaneForums.gif.3deda0d6fa5209940d3630fbf16b2212.gif

DefenderUI Pro ( Tam otomatik WDAC ve Kernel Lockdown ile) :

Anasayfa

Kullanım kılavuzu

DefenderUI PRO 

DefenderUI Free/Pro, VoodooShield tarafından oluşturulmuş küçük ve son derece kullanışlı bir uygulamadır. Bu kullanışlı program sadece Microsoft Defender için kullanıcı dostu ve etkili bir kullanıcı arayüzü sağlamakla kalmaz, aynı zamanda Windows Güvenlik Ayarları'nda son kullanıcı tarafından kullanılamayan gizli Microsoft Defender güvenlik özelliklerinin kilidini açar.Microsoft Defender yıllar içinde güçlü, güçlü ve etkili bir antivirüs çözümü haline gelmiş olsa da, Kullanıcı Arayüzü son kullanıcıların çoğu için erişilmesi ve çalıştırılması sinir bozucu derecede zor olmaya devam ediyor.DefenderUI Free/PRO ile Microsoft Defender'ı kolayca çalıştırabilirsiniz. Örneğin, gerçek zamanlı ve bulut tabanlı korumayı etkinleştirir veya devre dışı bırakır, ayrıca Windows Güvenlik Duvarı'nı kapatıp açabilirsiniz.
DefenderUI Free genellikle çoğu kullanıcı için doğru miktarda koruma sağlar, ancak siber güvenlik ve sistemlerinizi kilitleme konusunda ciddiyseniz DefenderUI Pro'yu deneyebilirsiniz.

Özellikler :

DefenderUI kullanılabilirliği önemli ölçüde artırır ve Windows 10 & 11'de Windows Security'nin birçok gizli güvenlik özelliğinin kilidini açar.
DefenderUI, Windows Security'nin genellikle bulunması ve kullanılması zor olan bölümlerine kolayca erişmenizi sağlamak için harika bir iş çıkarıyor.
Dört ana kategori vardır; gerçek zamanlı, Tarama, Yardımcı Program ve Ayarlar. Gerçek zamanlı korumayı, bulut korumasını ve Windows güvenlik duvarını devre dışı bırakabilirsiniz.
DefenderUI aracılığıyla Defender karantinasına erişebilir, Windows Defender etkinlik geçmişini inceleyebilir ve güvenlik günlüğü dosyalarını açabilirsiniz. Tek bir tıklamayla Windows Güvenliği, Windows Update ve Denetim Masası'na erişebilirsiniz. DefenderUI'nin parladığı yer, istisnalara ve günlüklere hızlı erişimdir.
Temel, Gelişmiş, ASR Kuralları ve DefenderGuard da dahil olmak üzere birçok başka kategori vardır.
DefenderUI, gerçek zamanlı izlemenin yanı sıra, gerektiğinde her ikisi de devre dışı bırakılabilen davranışsal ve PUA korumasını da içerir. Ek olarak, fidye yazılımı korumasında uzmanlaşmış ve düzenlenmiş klasör erişimine izin veren bir modül dahildir.
DefenderUI Pro, DefenderUI Free'deki tüm harika özelliklere ek olarak...

WDAC bloklarına izin vermek için gerçek zamanlı kullanıcı istemi
WDAC Eğitim Modu
Otomatik beyaz liste WDAC denetim olay geçmişi
Entegre özelleştirilmiş Microsoft WDAC Sihirbazı
Kullanıcı tarafından özelleştirilmiş politikalar
Güvenilmeyen dosyaları çalıştırmak için entegre Windows Sandbox
Windows Sandbox'ta çalışan e-posta istemci bağlantıları
139 engellenen dosya türü
Entegre Beyaz ListeBulut taraması
2025'e kadar tamamen ücretsiz!👀
Uygulama dört farklı güvenlik profili sunar.

1. Önerilen Profil
Bu güvenlik profili, varsayılan fabrika yapılandırmasında bulunmayan gizli Microsoft Dender güvenlik özelliklerinin çoğunun kilidini açarak gelişmiş koruma sunar ve bu profil çoğu sıradan kullanıcı için önerilir.

2. İnteraktif Profil
Bu güvenlik profili, önerilen güvenlik profilinden daha güvenlidir ve son kullanıcıyla olumlu kullanıcı istemleriyle etkileşim kurmak için tasarlanmıştır.

3. Agresif Profil
Bu güvenlik profili, varsayılan fabrika yapılandırmasında bulunmayan gizli Microsoft Defender güvenlik özelliklerinin çoğunun kilidini açarak gelişmiş koruma sunar. güvenliğin kritik olduğu tüm uç noktalar için önerilir.

4. Varsayılan profil
Bu profil Microsoft Defender'ın ayarlarını fabrika varsayılanlarına döndürür. Ayrıca, uygulama talep üzerine tarama yapar. Hızlı, tam ve özel taramalar sunar. Ayrıca, sistemin yeniden başlatılmasını gerektiren çevrimdışı bir tarama gerçekleştirmenizi sağlar.

Genel olarak DefenderUI, Microsoft Defender'ın güvenlik özellikleri üzerinde tam kontrol sağlayan kullanışlı bir uygulamadır. Kullanımı kolaydır, birçok güvenlik profiline sahiptir ve hem temel hem de gelişmiş güvenlik ayarlarına tek tıklamayla erişim sağlar. Onun yardımıyla Microsoft Defender arka planda çalışan bir antivirüs programından çok sayıda ayar ve özelliğe sahip tam özellikli bir güvenlik uygulamasına dönüştürülebilir.

Edited by alcalmc
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...