Jump to content

Bu Vatandaştan Asılsız Iddiaları Yüzünden şikayetciyim


bensuslu11
 Share

Recommended Posts

 

Bu Arkadaş benim paylaştığım LTSC 2016 LTSC 2019 VE LTSC 2021  sürümleri yüzünden virüs yediğini iddia ediyor. Asılsız İddiaarı yüzünden benden özür dileyeceğine beni suçlama moduna girdi.

Bu arkadaşa katılan varsa ben artık bu forumda hiçbirşey paylaşmayacağım. 

Benim Paylaşımları gönül rahatlığıyla kullanan arkadaşlardan bu vatandaşa tokat gibi cevap verirseniz sevinirim. herkeze selamlar

 

38467418_Ekrangrnts01-06-202400_34_51.png.ef7fe6827997e0236019835d47b3f6de.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

bu forumda herkes beni bilir benim yalan söylemediğimi bilir sen yokken ben vardım seni tanımayanlar beni bilir un1versum nichini görenler bilirki bu adamın paylaşımları dürüsttür kimsin sen lan lavuk 9000 civarı program verdim bu insanlara 1 tane kişi demediki şikayetçi olmadı ne diyon olum sen defol git bu siteden 

Link to comment
Share on other sites

Bakın arkadaşlar ben 2008 den beri bu siteye üyeyim. Aktif bir pc kullanıcısıyım. Şimdiye kadar köylü, MrRush, TR_by, ChickOs, CleanOs ve ismini hatırlayamadığım bir çok üstadın işletim sistemini kurdum, kullandım. Herkesin başına geldiği gibi daha önceden benim de bilgisayarıma virus girdi. Ama arkadaşların hazırladığı sistemden değildi. Genellikle kendi kullandığımız programların craclarından yada zararlı içerik barındıran sitelerden veya cracklı programlardan bulaşıyor. Bunu herkes biliyor. bensuslu11 kardeşimizin düzenlediği sistemleri kendime göre düzenleyerek kurulum yaptım, şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Eğer bir işletim sisteminden virus bulaştı diyorsanız, ekran fotoğrafları vb. yollarla bunu kanıtlayıp gösterebilirsiniz. Aynı şekilde herkes kendisi de sizin göstermiş olduğunuz dosyayı taratarak kontrol eder. Yoksa kimse kimseyi suçlayamaz. Burada kırıcı olmadan birazcık daha seviyeli yazmak gerekir.  Saygılarımla.....

Link to comment
Share on other sites

Bu nasıl adam yav bana özelden mesaj atıyor sonra burda konu açıyor benim saklım mı var ne lan bu 

bensuslu11 biz burdayız sen nerdesin kopi yapmışsın dm mesajlarımızı nerdesin olum bu sitedekiler beni tanır seni ne tanır 6 ay önce yoktun 

bensuslu11 TNCTR sana göre değil git sen önceki takıldığın yerlere 

Link to comment
Share on other sites

Muhattabım değilsin. Bas git. İnsan ol. Yaşının adamı ol. Karşındaki azarlayacağın çocuğun değil. Senin gibi ağzından çıkan pis sözlerinle cevap vermeyeceğim. 

Link to comment
Share on other sites

sen insan ol sen sin pis hayatımda 15 sene oldu bu sitedeki ilk defa senle kapışıyom beni tanıyan herkes sitenin sahibi bile şuan şaşırmış durumda herkes beni abi diye sever sen nesin bu ne

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Ben konuya dahil olmayayım, olmayayım dedim ama dayanamadım. Özür dileyerek af edilmeyecek kelimeleri lütfen birbirinize atfetmeyiniz.

Dildir sevdiren ve yine dildir nefret ettiren sevgi dili var iken neden böyle oluyor? Neyi paylaşamıyorsunuz? Yaşınız 40 geçmiş hakikaten olmuyor. Benim yaşım sanırım sizlerden fazla 58 ve bazen sinirlenip ergen öfkesine kapıldığım olduğunda dışarıya çıkıp uzaklaşıyorum, bulaşmam çünkü uzatıldığında maalesef sorun büyüyor.

Lütfen daha fazla uzatmayınız istirham ediyorum. Sinir bazen aklin önüne geçebiliyor ama yeter nefes alınız, olmadı bir daha nefes alın dolaşın gelin, sakinleşin  efendiler. Sevgiyle kalın sevgilerin önüne duvar örülmesin.

Edited by tomyblack
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Vip statüsünü alınca bu çakma vipli, kendini forumun kralı sanmış, kendince hırlıyor. insanlara hakaret etmeyi, onları aşağılamayı kendinde hak buluyor. ve forum yöneticileri bu olaya tepkisiz kalıyor. gerçekten kabul edilebilir durum değil. Bu yüzden sonuna kadar davamın ve haklılığımın arkadasındayım. Hiç bir forum üyesi hiçbir üyeyle lavuk, öküz vb. Kelimeler kullanarak konuşamaz. Zingonun ahırı değil burası . Beni forumdan attıracaksa attırsın. Umrumda değil. 

tomyblack, 6 dakika önce yazdı:

Ben konuya dahil olmayayim, olmayayim dedim ama dayanamadim. Ozur dileyerek bile af edilmeyecek kelimeleri lutfen birbirinize atfetmeyiniz.

Dildir sevdiren yine dildir nefret ettiren sevgi dili var iken neden boyle oluyor? Neyi paylasamiyorsunuz? Yaşınız 40 geçmiş hakikaten olmuyor. Benim yaşım sanırım sizlerden fazla 58 bazen sinirlenip ergen öfkesine kapıldığım olduğunda uzaklaşırım, bulaşmam çünkü uzatıldığında maalesef sorun büyüyor,

Lütfen daha fazla uzatmayınız istirham ediyorum. Sinir bazen aklin önüne geçebiliyor ama yeter nefes alınız, olmadı bir daha nefes alın dolaşın gelin, sakinleşin  efendiler. Sevgiyle kalın sevgilerin önüne duvar örülmesin.

 

Edited by bensuslu11
Link to comment
Share on other sites

boş şeylere tartışmaya gerek yok çalışmaların 3 de zipli iniyor yanı site bile içine virüs koyabilir sen yapmasan da olur böyle durum başıma geldi iso kalıbında kalması her zaman iyidir böyle bir durumu yaşadın ps3 e oyunu indirirken boyutu indikten sonra baktım tutmuyor başka sitede de düşük boyut 2. yide  de indirip virüs programıyla tarattım ilk inende 6 adet keyloger buldu diğer inende yoktu çin sitelerine ve bu adguar dada güvenmiyorum her dakki ka iso mu paylaşılır en güzeli msdn çalışması her zaman iyidir.

vip olmak için paylaşım yapılıyor burada amman ne büyük iş motun abim nerede hala onun win7 taş gibi 6 yıldır format atamadım arkadaşın pc ne bana göre stabil çalışan her zaman iyidir ve hep stabil sistemler arşivdedir  konuyu nasıl böyle tartışmaya döktünüz anlamıyorum en azından sen kendinden eminsen abi nasıl oluyor bu durum diyebilir araştırıp bakılabilir insanız bekli flaşında vardı vs biraz detaylı düşünüp çözmek gerek şu yeni nesiller bişi dedin mi hep bir farklı algılıyor artık bu nesilden soğudum.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...