Jump to content

Aralık 2009 Güncellemeli Xp Sp3 Talebi


siranusta

Recommended Posts

Merhabalar arkadaşlar,

Bana Aralık 2009 veya varsa Ocak 2010 yani Son güncellemelerin eklenmiş olduğu Laptoplara Kurulumunda sorun yaşanmaması için Sata Driver entegreli ve Kurulum ekranında Lisans İstemeyen Windows XP Professional Sürüm işletim sistemi lazım.

Sanırım bu derece Güncel bir işletim sistemi içerisinde Aşağıda benim için kritik olan uygulamalar da mevcuttur ?

Service Pack 3

Net Framework 3.5

Bunların haricinde her hangi bir program yada Görsellik katan uygulamaların hiç birisine ihtiyacım olmadığından ve Stabil bir işletim sistemi aramış olduğumdan dolayı Konu Hakkında Yardımlarınızı Rica etmekteyim...

Diğer Tüm İşime yarayacak Programları ve Driverleri İşletim sistemini kurduktan sonra kendim Kurmak istiyorum bu Nedenle Her hangi bir Düzenleme yapılmasına Gerekyoktur.

Yardımcı olacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ediyorum.

Bu Konuyu daha önce "Modifiye Edilmiş İşletim Sistemleri > Windows Xp" Bölümüne açılmıştı Forum yetkilisi tarafından Çöp kutusuna taşınmıştır.

O bölüme açmamın sebebi İşletim sisteminin Üzerinde değişiklik yapılacağından dolayı bi nevi modifiye yapılmış olacağından ilgili bölüme açılmıştı.

Forum kuralları ve Forum Kullanımı Konularını Üye olduğum an ve Forum yetkilisinin uyarısı nedeniyle tekrar okumuş olup bu konuyu nereye açabileceğime henüz tam olarak karar veremedim Konuyu buraya açarken dahi tam olarak nereye açmam gerektiği şüphesi içerisindeyim.

Eğer yine yanlış Bölüme konu açmış isem Konuyu Çöp Kutusuna Değil İlgili bölüme taşınmasını rica ediyorum. Bu şekilde bir sonra ki benzeri konuyu nereye açmam gerektiğini de öğrenmiş olurum.

Diğer konuya katılım gösteren ;

@jrblue, @hakanhelin, @lejon89 ve konuyu yanlış yere açtığım bilgisini verip konuyu taşıyan @YAGMURADAM isimli arkadaşlara teşekkürler.

Dip not:

@Lejon89, Eğer Konu ile ilgilenen başka arkadaşımız çıkmaz ise Sizin çalışmanızı Bekleyeceğim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...