Jump to content

Iki Hesap Oluşturdum Karşılama Ekranında Yok?


abdulhey_

Recommended Posts

arkadaşlar mxp v3 kullanıyorum. adminstarator bilirsiniz kurulumda bilgisayar yönetici olarak geliyor. bunu silip kendi adımda yine bilgisayar yöneticisi olarak bir hesap oluşturmak istiyorum. oluşturdum ama açılışta direkt yine eski hesabım açılıyor. karşılama ekranıyla iki hesap görünmüyor. bu şekilde yeni oluşturduğum hesaba girip ilkini silicem ama dediğim gibi karşılama ekranı gelmiyor direkt ilk hesap açılıyor. niye böyle oldu yardımcı olurmusunuz?

Link to comment
Share on other sites

evet yaptım karşılama ekranı geldi ama bu seferde ilk hesap ne karşılama ekranında nede yeni oluşturduğum bilgisayar yöneticisi hesabıyla giriş yaptığımda denetim masası/kullanıcı hesaplarında görünmüyor. dolayısılede silemiyorum görünmeyince ilk hesabı. ee şimdi ne olcak?:)

Link to comment
Share on other sites

peki yukarda mükemelin dediği gibi ilk hasabı silsem o hesabın tüm ayarları masaüstü v.s de silinecekmi? yoksa sonradan oluşturduğum bilgisayar yöneticisi hesabı olduğu gibi sildiğim ilk hesabın yeni adıyla yerinemi geçicek? yani kısaca kullanıcının sadece ismi mi değişmiş olacak? yoksa tüm ayarlarıyla silinecekmi?

ama bana silinir gibi geliyor ayarlar. değilmi? aman bir ad değiştiricem diye tüm ayarlardan olmamak adına en iyisi ben hiç değişiklik yapmayayım ha ne diyorsunuz?:rolleyes2:

Link to comment
Share on other sites

işin garibi ilk hesaptan giriyom ikinci açtığım hesabı silmeye kalktığımda hesabı sil seçeneğide yok yani onu da silemiyom. denetim masasından kullanıcı hesaplarına girdiğimde, kullanıcıların oturum açma kapama seçenkelerini değiştire tıkladığımda da "şu an çevrimdışı dosyalar devre dışı olduğundan hızlı kullanıcı değiştir kullanılamıyor ayarlamak için tamam a tıklayın " diyor ama tıkladığımda çevrimdışı dosyaları etkinleştir seçeneğinin tikini koyuyorum tamam diyorum yine aynı uyarıyı veriyor baştan girdiğimde.

bi ad değiştirme uğruna karıştırdık sistemi be:) format atıp orjinal bir xp sp3 prof. kurup yenidenmi bir sistem oluştursam ne yapsam? modifiye sistem olduğu içinmi böyle oluyor nedir?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...