Jump to content

Türk Telekom – Akşam 7′den Sabah 7′ye Kadar Bedava


muhtar

Recommended Posts

Türk Telekom – Akşam 7′den Sabah 7′ye kadar Bedava Konuş

Türk Telekom’dan Akşam 7′den Sabah 7′ye kadar konuşmak bedava!

22 – 28 Ocak 2010 tarihleri arasında her akşam saat 19:00 ile sabah 07:00 arasında şehirler arası ya da şehir içi görüşmeleri BEDAVA olacaktır.

Kampanyadan tarifesi ne olursa olsun tüm Bireysel aboneler faydalanacaktır. Kampanya katılım ve çıkış başvurusu işlemi yoktur.

Şehiriçi ve Şehirler arası arama yönleri dışındaki aramalar abonenin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

Kampanya süresince yapılan bedava görüşmeler abonelerin faturasında Kampanya indirimi / iskontosu olarak gösterilecektir.

Kampanyanın kullanım limiti 3.000 dak/hafta’dır. 22-28 Ocak tarihleri arasında bu süreyi aşan aboneler, aşım miktarı kadarı için kendi tarifesinden ücretlendirilir.

Link to comment
Share on other sites

ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Cep Telefonu gibi bir özellik yapması lazım artık. Sabit hat tarih oldu artık tarih nasıl anlamadı veya neden anlamamazlıktan geliyor hayret doğrusu. Sende yap artık bu kadar alt yapın var cep sistemine geçmen şart, yaygınlaştır şunu. Sabit hattı kim ne yapsın.

Link to comment
Share on other sites

Sabit hattı sadece internet erişimi için mecbur olduğumdan kullanıyorum. Telekom şöyle "helal olsun lannn!!" dedirtecek bir indirim yapmalı ki internette o zaman belki gözümde yer edinebilir. Allah belalarını versin!

Link to comment
Share on other sites

bende böyle bir tarifeye girdim ayda 27 tl 3000 dk şehirler arası 200 dk şehir içi diye bir fatura geldi 80 ona itiraza gidince 60 tl lik faturanında yolda olduğunu öğrendim itiraz dilekcesi verdim o sırada görevli kampanyanın 2 ay önce bitiğini söyledi yani hiçbir bilgi vermeden sonra birbuçuk ay haber bekledim çıt yok tüketici korumayla ihtar çektim 2 hafta sonra 90 tl geri ödemeniz var tüketici korumaya gitmişsiniz ne gerek vardı zaten geri verecektik diye falan bir sürü yalan gittim çatır çatır aldım parayı sizede kazık atmaya kalkarsalar faturayı yatırmadan tüketici korumaya gidin ne yapacağınızı öğrenin...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...