Jump to content

Eseti Kaldırma Sorunu


abdulhey_

Recommended Posts

burda bir arkadaşın upluad ettiği f secure 2010 2037 yılına kadar lisasnlı programı kuracaktım. bunun için benim kullandığım eset smart security kaldırmaya kalktım fakat şu resimdeki hatayı veriyor ne yapmalıyım kaldırmak için:46537677.png

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar dediklerinizi yaptım ama olmadı. bi güvenli kipte başlatma kaldı birde yukarda arkadaşın bahsettiği eset uninstaller.

eset uninstalleri en son denicem. ama güvenli kipte xp yi açmayı başaramadım. nedenide başlangıçta F8 e basınca sistemimde vista ultimate de olduğu için o güvenli kipte açılıyor. xp yi nasıl açıcam bu durumda güvenli kipte?

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım şu adımları izlersen olur

başlat çalıştır

msconfig gelen ekrandan

üstteki menülerden başlangıç olana gel

egui.exe olanın işaretini kaldır yeniden başlat, sonra proğram ekle kaldırdan kaldır

Link to comment
Share on other sites

evet revo uninstaller le sildim bütün bileşenlerini ve aynı eseti yeniden kurdum. biraz kassada bize göre en iyisi yine eset galiba:)

yav şu bence en kral anti virüs programı olan avirayı türkçeleştirmenin bir imkanı yokmu keyifle ve güvenle kullanalım?

Link to comment
Share on other sites

nedenini söyleyim kulladığın nod32 fixli ilaçlı daimi unfix yapmak zorundasın kalkmıyo registerdan kilitli çünkü cracle craği unsitall et

Please register to see this content.

marayı çekicen güvenli kipte yap..

ben dediğim gibi revo uninstallerle kaldırdım zaten ve aynısını yeniden kurdum. şimdi sorun yok ama dediğim gibi aviranın türkçesi olsa tam benim sisteme göre ondan başkasını kullanmazdım ve son derce başarılıda tabi.tekrar sorayım bilginiz varsa bu avira türkçeleştirilemiyormu?

ayrıca bu verdiğin link ne? marayı çekicen demişsin birde mara ne?:shiftyninja: daha net olursan sevinirim.

son soruda; benim başlangıçta vista ultimate 32 bit ve mxp v3 var anakart ekranında F8 e bastığımda xp yi güvenli modda başlatmak için vistanın güvenli modu açılıyor. xp nin güvenli moduna bu durumda nasıl gircem?

gerçi dediğim gibi şu anda sorun yok ama sonra yine aynı şeyler gerekebilir iyice öğreneyim diye soruyorum. teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Benim verdiğim ESETUNİSTALLER programı ile yalnız GÜVENLİ KİPTE başlatman şartiyle mutlaka silersin ben öyle sildim.Diğer arkadaşların söyledikleri Revo Your Unluker gibi programların hepsi var bende hiç birisi silemedi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...