Jump to content

Wpi Yukleme Ekranı


Mytolocia

Recommended Posts

Arkadaşlar yine ufak bir sorun ile karşınızdayım. Deli oldum çözemedim şu işi. Şimdi WPI yuklemeye basla diyoruz ve karsımıza yeni bir ekran geliyor. Biraç arkadaşın calısmasında gördüm o ekranın arkaplanını değiştirmişler. Tnctrxp nin WPI inda da vardı . Orda arkaplan full turuncuydu. Ben "C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\WPI\Graphics\InstallBg" dizinine kendi istediğim dosyayı atıyorum ve isminide "InstallBg_01.png" yapıyorum. WPI seceneklerden seciyorum kaydet deyip cıkıyorum . Yuklemeye baslıyorum fakat . Sectiğim resmin sadece kucuk bir kısmı gözüküyor. tam olarak arkaplanda durmasını istiyorum.

76130326.jpg

Gordugunuz gibi "Windwos Post installer " yazsının arksındaki resim benim sectigim resimin kucuk bi kısmı . Bu resmin tam gözükmesi icin ne yapmalıyım ?

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım galiba serhaty94 haklı. o resmi tamamında gösterebilmen için eski versiyon WPI kullanman gerek. ama bence buna gerek. WPI'de önemli olan görsellik değil içeriktir. yani WPI sistemin sorunsuz olarak çalışıyorsa geri fasafiso :download1:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...