Jump to content

Uydunet Sabit İp


cRawLinq

Recommended Posts

Ben uydunet kullanıyorum ve uydunet sabit ip verdiği için rapidshare'dan download yaparken vs. gibi şeylerde zorlanıyorum. İp değiştiren Programları da denedim fakat hiç biri olmadı .

Bu sorunu nasıl çözebilirim ??

Link to comment
Share on other sites

Fazla dert etmenize gerek yok sabit ip'yi, dinamik ip olsa sürekli modem'e reset atmak yerine jdownloader gibi otomtaik indirme programlarına sıraya atın daha zahmetsiz olur, o sizin yerinize bekler, indirir, rar'ından bile çıkartır :D Yoksa paraya kıyıp premium almaktan başka çareniz yok malesef.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

Benimde bole bir sorunum var. Ben zaten Jdownloader kullaniyorum. Linkleri diziyorum o benim yerime indirior. Ancak Benimde internetim uydunet oldugundan dolayi ip ' im statik ip. Jdownloader da yeniden baglanma özelligi var. Bu özellik bir bat dosyasi istiyor ama her turlu bat dosyasını denememe ragmen Statik ip yuzunden 15 dk lik bekleme eziyetini cekmek zorunda kaliyorum jdownloader kullanmama ragmen bunun baska bir cozumu yok mu ? Uydunet Cagri merkezinden statik ' i dinamik ' e cevirmek disinda ?

Link to comment
Share on other sites

Sabit olan ip ni programla değiştirmen sence mümkün geliyor mu ?

Çözümü kendin biliyorsun ancak inanmıyorsun.

İnternet sağlayıcın sana ip yi sabit olarak verdiyse sen bunu programla vs ile değiştiremezsin.Çağrı merkezini ara dinamik ip versinler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...