Jump to content

Windows 7 Orjinal Oem Key Sorunum


seytan7

Recommended Posts

Arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir sorunum var inşallah bir çözümü vardır,sorunum şöyle;almış olduğum laptop üzerinde 64 bit win7homepre yüklü olarak geldi,ancak içerisinde çok fazla kullanmadığım program olduğu için bir arkadaşımdan msdn retail sürümü dvd aldım bu dvd ile 64 bit homepre7 kurdum ancak etkinleştirmek istediğimde laptop'un altında yazılı olan(sanırım oem) win7home pre keyi ile etkinleştirmeye çalıştığımda hata veriyor keyin geçersiz olduğunu söylüyor(doğru olarak yazdığıma eminim)acaba bu keyi kullanabilmek için illa oem sürüm win7mi kurmak gerekiyor,yada başka bir sorunmu var ?Elimde bulunan bu orjinal keyi kullanabilmem için neler yapmam gereklidir.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Link to comment
Share on other sites

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim,ancak sormak istedigim birsey olucaktı o konuda sanırım Lisanslı key sahibi olmayanlar için gerekli programlar verilmiş yanlış anlamadıysam eğer yani.Ben elimdeki lisanslı keyi siteden indirdigim bir win7de kullanmam için orda verilen hangi programları uygulamam lazım acaba?

1..slic(sende mevcuttur)

2..serrtifika

3. key

demissiniz.bende mevcut olmayanları bulmam için neler yapmam gerekli kısaca anlatabilirseniz sevinirim.İyi çalışmalar

Link to comment
Share on other sites

tamamdır sonunda oldu,aynen dediklerini yaptım ve kendi keyim ile kullanabiliyorum artık,yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

oemde kendi keyin diye birşey yoktur o key binlerce lenvo oem pc de aynısıdır oem lisansta önemli olan slictir..b.değil.. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

laptopunuzun üzerinde gelen windows 7 64 bit home premium için ürün kurulum DVD si neden yok? eğer varsa bununla kurulum yapmalısınız. eğer bu ürün kurulum dvd si yoksa lptopunuzla birlikte orjinal işletim sistemi aldığınızdan emin olun ve üretici firmayla temasa geçin...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...