Jump to content

Elastik E-gazeteler Geliyor


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

46800.jpg

LG Ekran Şirketi, 19 inçlik, elastik bir e-gazete geliştirdiğini açıkladı. Böylece ağaçları katletmeden ve sayfa kargaşası yaşamadan gazete okunabilecek.

İnce ve net kristal ekran görünümde uzmanlaşmış lider şirketlerden olan LG Ekran Şirketi, 19 inçlik, elastik bir e-gazete, geliştirdiğini açıkladı.

19 inçlik bu e-gazete neredeyse A3 kağıdı boyutunda. 6 inçlik e-kitaplardan 8 kat daha büyük. Ürün e-gazete şekline dönüştürülmüş olduğu halde size gerçek bir gazete okuma heyecanını sunuyor. Ek olarak, ürün 0,3 mm inceliğine ve, 19 inçlik boyutuna rağmen sadece 130 gr ağırlığında.

LG Ekran Şirketinin geliştirdiği bu gazete yanında getirdiği avantajlarla da yeni nesil gazete olarak umut vadediyor. E-gazete ultra-inceliği ve hafif form yüzleri sayesinde, daha az yer kaplıyor ve düşük güç kullanımı da masrafları bir hayli azaltıyor.

LG CTO ve Yönetim kurulu başkanı Dr. In Jae Chung, "Kaydettiğimiz bu gelişme, dünyanın en büyük esnek görünümlü çalışması olup, gelecek nesiller için büyük bir pazar açmıştır. E-gazete sektörü hızla büyürken, LG ekran, müşterilere yeni değerler kazandırmaya devam edecektir ve sektör endüstriyel lider teknolojiler ve farklı ürünlerle daha da zenginleşecektir." açıklamasını yaptı.

Ayrıca, LG Ekran, 11.5 inçlik esnek e-gazete ekranı üretimine 2010 'un ilk yarısında başlamayı planlıyor. Ekran Pazar araştırmacılarına göre, bu sektör yaklaşık olarak 1009 da 370 milyon $ dan , 2011 e kadar 1.73 milyar $ 'a ve to 2015 de ise 1.73 milyar $'a çıkacak.

http://www.veteknoloji.com/

Link to comment
Share on other sites

Aylar önce katıldığım bir seminerde bu e gazeteler ve benzeri ileri teknolojik ürünler anlatılmıştı...Harika bir teknoloji.Ama bu kadar kısa sürede hayata geçirileceğini düşünmemiştim.Benim gibi kitabı kitaptan okumayı sevenelerin pek hoşuna gitmeyebilir belki ama teknolojik anlamda süper.Teknolojinin bu derece hayatımıza dahil edilmesi de ne kadar hoş birşey tartışılır.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...