Jump to content

Emekli Maaşına 30 Tl Zam Görünüyor Sgk Da?


abdulhey_

Recommended Posts

arkadaşlar üç kişinin 2010 ocak ayı maaşına sgk.gov.tr den emeklilik sicil no larını girerek baktım en az 63 tl denmişti zam hepsinde 30 tl civarı artış görünüyor. aynı şekilde ilgili olan bakabilirmi herkesinki 30 tl civarı artış mı görünüyor? siteye girilen bilgidemi yanlışlık var yoksa bu ne? fikri bilgisi olanlar paylaşabilirmi? bu arada bu kişiler ssk lı.

Link to comment
Share on other sites

Evet, şimdi bende baktım ve anlaşılan 30 lira fark geliyor. Bunlardan(Tüm iktidarları kastediyorum) ne beklenir zaten. Bunlara mahkum kalırsak yandık. Emeklilerin durumu herkes tarafından biliniyor. Güzel günler gelecek inşallah(Ama ne yazıkki bu güzel günleri görmeye bizim ömrümüz vefa etmeyek.).

Link to comment
Share on other sites

temmuz kardeş bence 30 tl değildir yanlışlık vardır. eğer dediğin gibiyse bu resmen halkı hiçe saymak alay etmek olur. ve o zamanda bunlara oy verene dicek söz kalmaz.

Ama öyle görünüyor. Fark 15 günlükmü, bir aylıkmı bilemiyorum.

Link to comment
Share on other sites

peki yıl başında zam yapıldığında zamın yarısını veriyorlarsa geri kalanını ne zaman veriyorlar?

bu gün biriyle konuştumda bunu yapılan zamın kalan diğer yarısını şubat maaşına ekliyorlarmış. evet bende böyle hatırlıyorum evvelki senede böyle olmuştu gibi geliyor bana.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar geçen yıllarda zaten emekli maaşlarını kesinti yaparak verdiler.. şimdi tekrar ekleme yapıyorlar ben buna zam demem uyanık yönetim uyuyan halk derim anca.. babam tam emekli olacaktı başvurusunu felan yapmıştı birkaç yıl önce.. bir kaç ay içinde yok şu kesintisi yok bu çarpanın değiştirilmesi derken resmen paramızı çaldılar.. evet çaldılar diyorum çünkü onlar bizlerin bir ömür heray yatırdığı paralardı.. resmen dolandırıldık şimdide zam diye yutturuyorlar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...