Jump to content

Taşınabilir Hdd Önerisi


BoZGuN

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar yarin ankara media markt'tan taşınabilir hdd almayı düşünüyorum.1 - 1,5 Tb olmak kaydiyla ve e-sata önerilerinizi bekliyorum ;)

Birde

XS 1,5 Tb 7200 rpm e-sata 3,5 almayı düşünüyorum ancak veri hızında kararsız kaldım.Herkes western öneriyor ve benim aradigim özellik beni yari yolda bırakmayacak saglam bişey ariyorum ve otomatik backup yapma özelligi olan bir hdd varsa tadından yenmez :()

Önerilerinizi bekliyorum.Cevaplar için şimdiden teşekkürler :D

Link to comment
Share on other sites

Tavsiyem ilk olarak WD olucak =) Kendimde kullanıyorum aynısının 500 GB liğini =) Şu ana kadar hiç bir sorun yok x) Gün geçtikce daha da çok seviyorum gün geçti dediğimde 1.5 sene olucak :good:

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdh1cs10000e-3,5-1tb-home-edition-e-sata-firewire-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=30370[/CODE]

Buna bak bi istersen =) Ama illa backup olsun diyorsan;

[CODE]http://www.vatanbilgisayar.com/smartdisk-3.5_1tb_backup_esata-3.5-1tb-back-up-e-sata-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=40020[/CODE]

Buna bak bi =)

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım ben sana teknik servisçi olarak önerebileceğim ve benim yıllardır kullandığım Seagate FreeAgent Desk External Drive 1 TB. HDD (Gümüş renk) canavar gibi taşınabilir disk bana dayanabiliyosa herkese dayanır :)

bende bu marka taşınabilir kullanıyorum çok memnumum

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım Seagate'ten şaşma...elimden kaç kere düştü bana mısın demiyor..tıkır tıkır çalışıyor. veri aktarımı hızlı..250 gb aldım çok menunum ve herkese öneriyorum ..yüksek alabilirsin ama bu markadan şaşma..

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım ben sana teknik servisçi olarak önerebileceğim ve benim yıllardır kullandığım Seagate FreeAgent Desk External Drive 1 TB. HDD (Gümüş renk) canavar gibi taşınabilir disk bana dayanabiliyosa herkese dayanır :p

seagate den şaşmam bende FreeAgent modelini 500 GB lük ve 640 GB lık larını kullanıyorum performansı cok güzelll

Link to comment
Share on other sites

ben de 1tb lık harici hard disk almayı düşünüyorum ancak 2.5 inc mi yok sa 3.5 inc mi karar veremedim. elimde 320gblık 2.5 inclik var laptop çantasında taşıması çok iyi oluyor acaba 3.5 incler laptop çantasında rahatlıkla taşınabiliyor mu yaklaşık 1kg ağırlığında oluyorlarmış çünkü..

Link to comment
Share on other sites

berke_han 3,5 inch HDD yi laptop ta tasıyamazsın:) kaldı ki 2.5 ile 3.5 arasında on bellek farkı var.mesela 2.5 lugun on belleği 4 mb iken 3.5 lugun ön belleği 16- 32 mb oluyor. tercihini sen yapmalısın ama bence zaten birtane 2.5 luuk var lınde bunu da 3.5 luk alırsın 1 tb gibi ve cantanda tasımaz onemi seylerini bu hdd de depolarsın daha mantıklı degıl mı?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...