Jump to content

Süper Lig Yayın Ihalesi Digiturk’ün


muhtar

Recommended Posts

Süper Lig yayın ihalesi Digiturk’ün

Naklen yayın ihalesinde en yüksek teklifi yıllık 321 milyon dolarla Digiturk verdi

ihale.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 futbol sezonlarının yayıncı kuruluşu Digiturk oldu. 

Yıllık 321 milyon dolar karşılığında Digital Platform İletişim Hizmetleri A.Ş kazandı. B Paketini ise 40 milyon 210 bin Dolar’a TRT aldı.

İhalenin Digitürk'e dört yıllık faturası, vergilerle birlikte 1 milyar 643 milyon dolara ulaşacak.

İhaleyi kazanan firmaya hayırlı olsun dileklerimizle.

Link to comment
Share on other sites

Digiturk zaten almak zorundaydı.Yoksa ligtv falan elinde patlardı.Türk telekomun ihaleye girmesi ortalığı alevlendirdi.D-Smartında girmesini beklerdim ama demekki bütçeleri yokmuş ama digiturk bu ödediği parayı fazlasıyla müşterilerinden çıkartacaktır.Lig tv ye falan zam gelirse şaşırmayın :p

Hayırlısı olsun..

Link to comment
Share on other sites

İşin İlginç Yanı D-Smart Fos bir balonmuş yaw bende bişey sanıyordum herifleri neyse saman alevi gibi çok parladılar anca Şampiyonlar Ligi UEFA Avrupa ligine kapak atmışlar başka bildikleri bişey yok ALlahtan Dreambox İLE onuda hallettim SAolsun Server buldum güzel Bişey Ucuzda Neyse bi ilginçlik Zaten Ellerinde Var olan Bank ASya 1.Ligide Artık TRT yayınlayacak.

Link to comment
Share on other sites

ben çok sevindim trt yi çok severim ama almasını istemem ne zaman futbolumuz şifreli yayına geçti ozaman yükselmeye başladık digitürk e helal olsun bir sürü para vermiş önemli olan bu paraları klüplerimizin güzel kullanmaları alt yapıya önem verip nokta trasferlerle biz en büyük liglerle baş edebilicek kapasiteye gelebilelim herşey yönetimin elinde şimdi klüp yönetimlerinin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...