Jump to content

Ip Log Imzalayıcı


hacken

Recommended Posts

başka bir yerden bulduğumu aynen yazıyorum inşallah faydası olur

SeLamün ALeyküm...Cümleten Günaydın. Bütün arkadaşlara hayırlı işler bol kazançlar dilerim. Ip Log İmzalayıcı programı yayımlandığı günden itibaren kurdum ve AkınSoft CafePlus 8.02.11 ile halen kullanmaktayım. Bir kere programın kurulumu ve kullanımı çok basit.

1- Dosya eklendiğinde (En üstte bu seçeneği işaretledim)

2- Kullandığınız cafe programında yada filtre programında Log ları kaydettiğiniz yeri gösteriyorsunuz. (Örnek: C:\AKINSOFT\CafePlus8\Server\UrlLog şeklinde)

3- Sistem saati internet zamanına eşitlensin (Burayı işaretliyoruz)

4- Ayarları kaydet deyip çıkıyoruz.

Arkadaşlar programın ayarları bu kadar basit bundan sonra hiç bir işlem yapmanıza gerek yok. En önemlisi ise Kanun çıktığı günden beri bu güne kadar tutmuş olduğumuz Log ları oradan alıyor program kendi bünyesinde saklıyor. Her gün gece Server pc yi kapatır ken Log ları imzalamalsınız diye soruyor. Ben hiç bir şey yapmıyorum. O kendi kendine imzalıyor. Ertesi gün Programın takvim bölümünden bir gün önceki Log ların imzalanıp imzalanmadığını görebiliyorsunuz. En önemlisi ise az önce de dediğim gibi imzalanan Logları Cafe Programının Log tutan kısmından alıyor . Yani eski Log larınızı Cafe programında bulamazsınız. Ancak progmramın içinde takvim kısmından görebilirsiniz. Bende ki ayarlar ve kullanımı böyle. Şayet yanlışlarım yada eksiklerim var ise daha iyi bilen arkadaşlar düzeltsinler.. Hayırlı işler Saygılar....

Link to comment
Share on other sites

Adı üzerinde zaten ip log imzalayıcı. Bu program ip loglarını tutmaz sadece sisteminde kayıtlı logları imzalar. Başkada bir görevi yoktur. Programa gerekli ayarları yaptıysan ip log atadığın zaman diliminde bu logları imzalayacaktır.

Örnek

kafkas066 nın alıntısı.

( C:\AKINSOFT\CafePlus8\Server\UrlLog )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...