Jump to content

Entegre Sp3 Ile Performans!...


Bay_RC

Recommended Posts

merhaba tnctr ailesi. Size bir sorum olacak. Ben sp2'li, ie6'lı mp9'lu bir sisteme sahibim. Ben bu sistemime sonradan SP3, IE7 ve mp11 entegre ettim. Ben bu cd ile format atsam herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım?

Şunuda belirtmek istiyorum bilmeyenlerin özellikle: Vista ve daha sonra gelecek win7'ye sonradan sp1 veya sp2 entegresi yapdığımda bilgisayar o kadar yavaşlıyorki sormayın. Vistada orjinal dvd'sine önce sp1 sonrada sp2 entegre yaptım sistem okadar yavaşki. O winsxs diye bi dosya var inanın vistayı kurduktan sonra 5-6 gb yer kaplıyor..

İşte ben vistadan payımı aldım entegre olayından; fakat şimdi ise asılk sorum aynı işlem XP içinde geçerli mi? Sonradan entegre edilen sp3'lü xp cd si le format attığımda, PERFORMANS kaybı yaşar mıyım?

Bu konukonularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar Herkese kolay gelsin...

Belki sistemimi soranlar olabilir:

İŞLEMCİ: P4 LGA 775 640 3.2 GHZ HT

RAM: 1 GB DDR667

ANAKART: BIOSTAR (YENİ)

VGA: O/B

HDD: IDE 160 GB SEAGATE

OPTIK: LG DVD-RW DE

Link to comment
Share on other sites

visyayı yanlış bir şekilde entegre etmişsin orjinal entegreliler var onları kullan.

xp nasıl entegre ettigine bağlı nlite ile mi cmd de kod yazarak mı bınlar önemli mutlaka entegre işinde problem var xp nlite ie entegre et fena olmuyor hani.

Link to comment
Share on other sites

KOTALIYIM maalesef o yüzden yoksa... sp3 entegresinde sorun olcağını sanmıyorum... Gerçi neyle entegre ettiğmi de hatırlamıyorum ..

sp3 entegresi xp için performans kaybına yol açıyor mu onu öğrenmek istiyorum çünkü forumlarda bas bas bağıyorıyorlar ORJİNAL MSDN ÇIKIŞLI SP3 KULLANILMIŞTIR diye o yüzden ben soruyorum aslında..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...