Jump to content

ßu Bilgisayar İyimi ?


KicKeR_pHoNe

Recommended Posts

ArKadaŞLar Bnim ;

69045454.png

MS Windows XP Professıonal SP2

İntel® Pentium 4CPU 2.80 GHz, 247 Mb RAM

ssssss.png

<|> !..BU BİLGİSAYARIN DURUMU NASIL ? .. <|>

Anakart = Biostar 865GV Micro 478 ( 3 pcı, 1 xGp, 2 drr Dımm )

ANAKART ÇİPSETİ : Intel Morgan Hill i886gv

Görüntü : İntel extreme graphics 2

3D : " " "

Link to comment
Share on other sites

Bence yeni bi makina al eğer para durumun müsaitse. Niye eski makinaya yatırım yapasınki? Hem eski tip (DDR yada Soket448 Anakart gibi)parçaları bulmak zor olabiliyor ve genelde biraz tuzlu oluyor.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım bu pc tarih öncesinden kalma sakın böle bişi almak gibi bi hata yapma. Bunun donanımsal yapısı çok güçsüz desteklemeye çalışsan dahi değmeyecek bişi bu.

İşlemci p4 bunun artık kimse p4 ün yüzüne bakmıo core duo dan aşağı işlemci alınmaz artık, ram desen çok az xp kursan o bile sağlıklık çalışmayacak.

sen vaz geç bundan kendine çift çekirdekli, en az 1 gb ram i olan birazda ekran kartı iyi bişi al. Bu seni bu saatten sonra idare etmez.

Link to comment
Share on other sites

öncelikle slm canım kardeşim p4 işlemci yani senin işlemci amd 3600 eşit ve şu anki core lerin e2160 eşit benim gözümde ve buyuk bi arızası yoksa bi 512 mb dr400 ram yeterli sistemine kendimde yani kafemde intel celerondan tut amd ye kadar hepsi var 478 socket 775 socket 940 939 pin var her çeşit ramde öle ddr333 dd400 533 667 800 1033 hepside tıkır tıkır çalışıyor bişeyin zamanı geçti diye illa yenilemek şart deil bugun alırsın yeni bi sistem 6 ay sonra eskir aslında 1 ayda sürmezde sen dersin ben alalı 3+5 ay oldu yeni diye gönlünü eglersin işini görüyorsa en kötü sistem arrtık bence işi bilene eski diye bişey olmaz pc de çünkü arkasından yetişmek çok zor 512 ram bul işine gücüne bak ama arıza varsa ana kartta veya ekran kartından o zaman sistemi kopmle deiş derim ekran kartı veya ana kart alma kopmle al yeni sistem ana kart işlemci ram ekran kartı vesaire NERDE TIRAK ORDA BIRAK :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

1 forumda yazı yazarken capslok tusunu kullanmayın cunku yasak!

2 Bu donanımlı bir bilgisayara takviye yapman için cok zengin olman lazım :D

3 Satacak olursan güvenlik işiyle ilgilenen birisine satabilirsin anca kayıt için kullanılır cok geride kalmış bir sistem.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...